Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHTAR KARAKAYA’DAN YALNIZ YAŞAYAN ANNELERE ANLAMLI DAVET..

Mübarek Ramazan ayını idrak

Mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz şu günlerde anlamlı bir iftar davetine imza atan Çekmeköy Kirazlıdere’nin genç ve çalışkan muhtarı Orkun Karakaya, mahallesinde yalnız yaşayan 65 yaş üstü anneleri iftar sofrasında buluşturarak örnek bir davranışta bulundu.

Çekmeköy Kirazlıdere Mahallesi, 7’den 70’e herkesin sevdiği muhtar Orkun Karakaya’nın birbirinden güzel ve anlamlı çalışmalarıyla şenleniyor. Göreve geldiği günden beri sürekli örnek işlere imza atan Muhtar Karakaya, sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın da en güzel örneklerini sergiliyor. Mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz şu günlerde mahallesinde komşular arası dayanışma ve hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara dokunan yardımlar gerçekleştiren Muhtar Karakaya, gönüllere giren çalışmalarıyla takdir görüyor.

Ramazan’ın ilk haftasında son derece anlamlı bir çalışmaya daha imza atan Muhtar Karakaya, mahallesinde yalnız yaşayan 65 yaş üstü anneleri iftar sofrasında buluşturdu. Keyifli ve renkli anların yaşandığı iftar davetinde çok mutlu olan anneler Muhtar Karakaya’ya böylesine güzel bir organizasyon için bol bol dua ettiler. Tüm annelerin tek tek elini öperek ilgilenen Muhtar Karakaya, konuya ilişkin yayınladığı mesajda; “Bu akşam iftarda mahallemizde yalnız yaşayan 65 yaş üstü annelerimizle buluşup çok güzel vakit geçirdik. Onlar bizim en kıymetli varlıklarımız ve değerlerimiz. Her zaman onların yanındayız ve her türlü istekleri için emrindeyiz. Davetimizi kırmayıp gelen bütün annelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Reklamı Geç