Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHTARLARA BİLGİSAYAR HEDİYE EDEN YÜKSEK’TEN ADAYLIK SİNYALİ

Çekmeköy’ün Hüseyinli ve Reşadiye

Çekmeköy’ün Hüseyinli ve Reşadiye Köyleri hariç tüm mahalle muhtarlarıyla yemekli bir toplantıda bir araya gelip laptop bilgisayar ve yazıcı hediye eden Ak Parti Meclis Üyesi Hüseyin Yüksek, gündeme ilişkin önemli sinyaller verdi.

yuksekmuhtar4Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yüksek ilçenin mahalle muhtarlarıyla yemekli toplantıda bir araya gelip laptop bilgisayar ve yazıcı hediye etti. Hüseyinli ve Reşadiye muhtarlarının dışında tüm mahalle muhtarlarının katıldığı yemekte önemli açıklamalarda bulunan Hüseyin Yüksek, yaklaşmakta olan Ak Parti İlçe kongresi öncesi adaylık sinyali verdi. “Biz görev ve dava adamıyız, milletimiz isterse talip oluruz, istemezse kıyıya çekilmesini biliriz” şeklinde konuşan Yüksek, muhtarlara; “Biz de seçilmişiz, siz de seçilmişsiniz. Mahallenizin her türlü sorunu için halk adına haklarınızı sonuna kadar arayınız ve alınız” şeklinde seslendi.

yuksekmuhtar1Muhtarların görev yaparken çektikleri zorlukları iyi bildiğini ifade eden Yüksek, “İşte bu nedenle istedim ki işlerinizi bir nebze olsun kolaylaşmasına yardımcı olayım. Bu amaçla sizlere birer laptop bilgisayar ve yazıcı hediye etmek istedim. Lütfen kabul buyurun” dedi. Muhtarların halka temasta en önemli makamlar olduğunu söyleyen Yüksek, Bonzai ile mücadele için mecliste verdiği komisyon kurulmasına yönelik önergenin ardından önümüzdeki günlerde başlatacağı resmi çalışmada tüm muhtarlarla işbirliği yapacağını kaydetti.

yuksekmuhtar3Muhtarlarla hoşsohbet ortamda gerçekleşen gecenin ardından yerel basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Hüseyin Yüksek, partisinin mevcut ilçe yönetimine ve işleyişe yönelik eleştirilerde bulunarak kongrede aday olacağının sinyalini verdi. Önümüzdeki hafta gerçekleştireceği bazı temasların ardından yine yerel basınla yapacağı toplantıda adaylığını resmen açıklayacağını ifade eden Yüksek, “Ben hiç kimsenin adamı değilim. Ben milletin adayı ve adamı olacağım. Millet istemez ise kenara çekilmesini ve bu işi benden daha iyi yapan birileri olursa da onun arkasında 7/24 demir gibi durmasını bilirim” dedi.

yuksekmuhtar2

Reklamı Geç