Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHTARLARDAN ANLAMLI BULUŞTURMA..

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik ve Taşdelen Mahallesi Muhtarı Serdar Karaman, son derece anlamlı bir organizasyona imza atarak; pandemi sürecinde evlerinde iyice sıkılan engelli bireyleri ve ailelerini sabah kahvaltısında buluşturdular. Çamlık Tıp Merkezi’nin de destek verdiği keyifli buluşmada unutulmaz anlar yaşandı.

Pandemi sürecinin evlerde en zor zaman geçiren kesimi hiç şüphesiz engelli bireyler ve aileleri. İşte böyle bir ortamda normal hayata geçişle birlikte anlamlı bir çalışmaya imza atan Çekmeköy’ün Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik ve Taşdelen Mahallesi Muhtarı Serdar Karaman, bölgelerinde yaşayan engelli bireyler ve ailelerini sabah kahvaltısında biraraya getirdiler.

Hoşsohbet ortamda keyifli anların yaşandığı buluşmaya ilişkin açıklama yapan Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, “Mahallemizde yaşayan özel kardeşlerimizle ve aileleriyle kahvaltıda buluştuk. Sohbet ettik, güzel zaman geçirdik. Çamlık Tıp Merkezi yetkililerinden onların tedavilerine ve gelişimlerine yönelik gerekli desteği vereceklerinin sözünü aldık. Çamlık Tıp Merkezi yetkililerine ve kahvaltıda bulunan komşularımıza mahallemiz adına teşekkür ederim” dedi.

Taşdelen Mahallesi Muhtarı Serdar Karaman da; “Özel Çamlık Tıp Merkezi’nin misafirliğin de mahallelerimizdeki özel dostlarımız ve aileleri ile kahvaltı programında bir araya geldik. Misafirlerimizin sağlığı için fizik tedavi ve diyetisyen desteği sözü de aldığımız Özel Çamlık Tıp Merkezi yöneticilerimize şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ederiz” dedi.

Reklamı Geç