Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHTARLIKLAR ÜSKÜDARLI’YA DAHA İYİ HİZMET İÇİN YENİLENİYOR..

Üsküdar Belediyesi, ilçe sınırları

Üsküdar Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan muhtarlık binalarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak yenilenen Kısıklı Mahallesi Muhtarlığı’nın açılışı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katıldığı törenle gerçekleştirildi.

üsküdar kısıklı muhtarlık acılısı 1Açılış törenine Başkan Hilmi Türkmen’in yanı sıra Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Muhtarlar Birliği Başkanı Kenan Birinci, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, muhtarlar ve çok sayıda Üsküdarlı katıldı.

üsküdar kısıklı muhtarlık acılısı 2Açılışta konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Biz Üsküdar’da millete hizmet eden kurumların vatandaşa hizmet verirken kalitesini artırabileceği ortamlarda çalışsın istiyoruz. atasehirmeb.com Bu anlamda 33 mahallemizin tamamına yakınında muhtarlık binalarımızın bazılarını yeniledik bazılarını yeniden yaptık. Kısıklı mahallemizin muhtarlık binası da eski bir binaydı. Yenileme çalışmasından sonra doğrusu güzel bir bina oldu. Bu çalışmalar vatandaşa olan hizmet kalitesinin artmasına vesile olacaktır” dedi.

üsküdar kısıklı muhtarlık acılısı 4Üsküdar Muhtarlar Birliği Başkanı Kenan Birinci, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve Kısıklı Mahalle Muhtarı Erkan Kalkan yaptıkları konuşmalarda muhtarlara verdiği desteklerden dolayı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e teşekkürlerini ilettiler. Protokol konuşmalarının ardından yenilenen Kısıklı Muhtarlığı dualarla hizmete açıldı.

üsküdar kısıklı muhtarlık acılısı 3

Reklamı Geç