Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MURAT KARAYALÇIN ÜMRANİYE’DEYDİ..

Yedinci mahalle temsilciliğini Mehmet

Yedinci mahalle temsilciliğini Mehmet Akif’te Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi’nin katılıdığı coşkulu bir törenle açan Zeynel Kızılkaya başkanlığındaki CHP Ümraniye Örgütü, Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Huzur ve Parseller mahalle temsilciliğini de yeni il başkanı Murat Karayalçın’ın katılımıyla partililerin hizmetine açtı. 

karayılcin3Geçtiğimiz günlerde hizmete açtığı Gençlik Merkezi’nin ardından mahalle temsilciliklerini bir bir partililerin hizmetine sunan CHP Ümraniye Örgütü, diğer ilçelere örnek bir çalışma performansı sergiliyor. Genç ilçe başkanı Zeynel Kızılkaya yönetimindeki ilçe örgütü, yedinci temsilciliğini Mehmet Akif Mahallesi’nde halayların çekildiği coşkulu bir programla açmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu ise çiçeği burnunda yeni il başkanı Murat Karayalçın’ın katılımıyla Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Huzur ve Parseller mahalle temsilciliğini hizmete açtı.

karayılcin4Milletvekili Kadir Gökmen Ögüt ve ilçe başkanlarının da katıldığı açılışta partinin tanıdık simaları Hızır Yılmaz, Mehmet Yeşilyurt ve daha pek çok isim vardı. Mehmet Akif Mahallesi temsilciliği açılışında bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkan Zeynel Kızılkaya, 2015 seçimlerine hazırlanırken önce Gençlik Merkezi ile işe başladıklarını ve ardından da mahalle temsilciliklerini açtıklarını kaydetti. Kızılkaya açılışların devam edeceğini söyledi.

karayılcin2Dudullu’daki coşkulu açılışta ise yeni il başkanı Murat Karayalçın ilgi odağıydı. Partililere seslenen Karayalçın, iddialı konuştu. Anketlere değinen Karayalçın, AB’nin yaptırdığı eurobarametre anketinin çarpıcı sonuçlarına işaret etti. Avrupa’da yaşayan Türkler’in % 63’ünün ülkemizde işlerin iyi gitmediği yönünde görüş bildirdiğini ifade eden Karayalçın, göreve gelişinin ardından toplantı yaptığı CHP’li bir belediye başkanının kendisine sunduğu anketten de aynı sonucun çıktığını söyledi.

karayılcin1Türkiye’de insanların % 50’sinin işlerin yolunda gitmediğini söylediğini ifade eden Karayalçın, bu oranın İstanbul’da ve Ümraniye’de Avrupa’daki gibi % 63 olduğunu açıkladı. Başbakan Davutoğlu’nun Şişli’de yaşanılan tartışmaları sıkça gündeme getirmesini de eleştiren Karayalçın, “Size Şişli’den bir şey çıkmaz sayın başbakan” diye seslendi.

karayılcin0Ülkede açlık, işsizlik, raht, haksız kazanç ve terör sorunu olduğunu vurgulayan Karayalçın, “Türkiye iyi yönetilmiyor ve bunu siz halkımız çok iyi biliyorsunuz” dedi. Bölgedeki 2/B sorununa da değinen Karayalçın, “Gecekondusu olandan da, AVM’si olandan da aynı bedeli isteyemezsiniz” dedi. İstanbul’un trafik sorunu ile boğuşan ve bu yüzden kıpırdayamayan bir şehir olduğunu ifade eden Karayalçın, “İstanbul’un trafik sorununu hep ekranlardan izlerdik şimdi sizinle birlikte yaşamaya başladık” dedi. Kendisinin başbakan yardımcılığı, dışişleri bakanlığı ve devlet bakanlığı yaptığını kaydeden Karayalçın, “Bunca zaman paralel devlet diye bir yapılanma nasıl oluşmuş, iktidarın içerisine nasıl sızmış anlam vermek mümkün değil” dedi.

 

 

 

 

Reklamı Geç