Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUSTAFA ÖZER; “BEN DEĞİL BİZ OLMAK İÇİN BU YOLA ÇIKTIK..”

 CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda

 CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda kongre heyecanı sürüyor. Dün akşam ilçe merkezinde partililerin katılımıyla adaylığına ilişkin açıklamalar yapan mevcut ilçe başkanı Mustafa Özer, “Ben değil biz olmak için bu yola çıktık” dedi.

29 Ağustos Pazar günü olağanüstü kongresini yapacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Örgütü, yeni yönetimini seçmeye hazırlanıyor. 3 ismin yarışacağı kongre öncesi adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim istifası ile görevden düşen ilçe başkanlığına getirilen mevcut başkan Mustafa Özer, ilçe merkezinde adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu. “Sevgili dostlarım, biliyorsunuz yaklaşık dokuz aydır örgütümüze hizmet etmek için partim tarafından görevlendirildim” diyen Özer, şunları kaydetti:

“Göreve geldiğimiz günden beri hem partimizin değerli üyelerine hem vatandaşlarımıza hizmet etmek adına görev yaptık. Ben bazıları gibi görev verin, şunu yapacağım, bunu yapacağım gibi söylemlerde bulunmayacağım. Göreve geldiğimiz günden beri neler yaptığımızı siz değerli örgütümüze anlatacağım ki, ilerleyen zamanlarda neler yapabileceğimizi bilin. Görevde olduğumuz süre boyunca nasıl şeffaf ve adil bir süreç yönettiysek, desteklerinizle tekrar göreve geldiğimizde aynı şekilde beraberce ilçemizi yöneteceğiz.  Bu süreçte ilçe başkanlığımızda 18 kişi ile yürütülen işler 4 yönetici ile layığıyla yürütülmüştür.  İlçemiz bünyesinde kimseye ayrım yapılmamış, herkese eşitlikçi ve hakkaniyetli yaklaşılmıştır. Kim bizden ne talep ediyorsa, kimin adamı, kimin sesi, olduğuna bakılmaksızın yardım eli uzatılmıştır.

Ülkemizin en büyük sorunu işsizliktir. Hala çıkıp Türkiye’de işsizlik mi var, halkımız iş beğenmiyor gibi cümleler kurabiliyorlar. Biz ilçemiz bünyesinde İstihdam komisyonu kurduk ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olduk. Kazandığımızda, şeffaflığın devam etmesi ve katılımcılığı sağlamak için başka komisyonlar da kuracağız. İlçe yönetimimizde bu kurmuş olduğumuz komisyonlarla birlikte çalışacak. Komisyonlarda da siz değerli örgütümüz olacak ve sürecin nasıl yönetildiğini bizzat göreceksiniz. 9 aydır bu süreçte, tüm mahalle temsilcileri ile çalışma yürüttük. Kimseye art niyetli yaklaşmadık, yaklaşmayız. Sevgi, saygı, nezaket çerçevesinde çalışamayacağımız kimse yok.

Bildiğiniz üzere hedefimiz Ümraniye’de iktidarı sağlamaktır. Bu hedefe ulaşabilmek için sokaklarda olmamız gerekiyor. Çünkü seçim sokaklarda kazanılır! Bizde seçimi kazandıktan sonra sokaklarda olacağız, esnaf ziyaretleri yapacağız, insanlara dokunacağız. Esnafımızın sorunlarını meclise taşıyacağız. Hatta bu konuyu meclise taşıdığımızı, bu esnafımıza da göstereceğiz ki neler yaptığımızı görebilsin. Hepinizin bildiği üzere; iki kutuplu siyaset, katı ekipçilik anlayışı ilçenin önünü tıkamıştı.  Biz geldiğimiz günden beri nasıl kucaklayıcı bir siyaset benimsediysek, kazandıktan sonrada birleştirici olacağız. Kapımızı asla sen beni desteklemedin, başka adayı destekledin diye birinin yüzüne kapatmayacağız.

İşte tüm bu kopmaları düzeltecek, gelecek umudunu yeşertecek, partimizi birlik, bütünlük içinde geleceğe taşıyacak siyasi bir iradeye ihtiyaç vardı. İşte tam bu nedenle 29 Ağustos tarihinde yapılacak olan kongrede adayım! Ben değil, “Biz” olmaya geliyoruz. Bir bütün halinde, örgütü özgürleştirerek, hep birlikte başaracağız. Geçmişe takılmadan, kutuplaştırmadan, elimizi değil gerekirse yüreğimizi taşın altına koyarak hep birlikte bu seçimi kazanacağız. Buna enerjimizde, vaktimizde, deneyimimiz de var. Tüm delegelerimizi, partililerimizi, seçmenlerimizi Ümraniye’de başlattığımız bu yeni yolda birlikte yürümeye davet ediyorum.”

Reklamı Geç