Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MÜTEAHHİTLER DERNEĞİ GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle dernek merkezinde bir kahvaltı daveti veren İstanbul Müteahhitler Derneği İSMÜDER, bölgede görev yapan yerel basın temsilcilerini ağırladı.

ismüd3Mehmet Cansızoğlu başkanlığındaki İstanbul Müteahhitler Derneği İSMÜDER, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kahvaltı daveti vererek bölge yerel basınını ağırladı. Dernek yöneticilerinin de katıldığı kahvaltılı toplantıda gazetecilerin bu anlamlı gününü kutlayan İSMÜDER Başkanı Mehmet Cansızoğlu, bundan sonra yaptıkları etkinlik ve faaliyetleri basın aracılığı ile daha yaygın şekilde kamuoyu ile paylaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

ismüd1Basının görev yaparken yaşadıkları bir takım zorlukları de bildiklerini kaydeden Cansızoğlu, bu noktada yerel medya ile yakın istişare ve diyalog içerisinde olacaklarını söyledi. İSMÜDER hakkında kısa bilgiler de veren Cansızoğlu, tüm basın çalışanlarının bu anlamlı gününü kutladığını açıkladı. İSMÜDER Basın Sorumlusu Bilal Özdemir de yerel medya ile her zaman yakın temaslarda olacaklarını söyledi. Özdemir, gazetecilerin gününü kutladı. Toplantıya İSMÜDER Yönetecileri Hasan Keleş, Metin Çoban, Zeynel Kızılkaya, Ersan Karaarslan, Metin Çoban ve Hasan Tanış gibi isimler katıldı.

Reklamı Geç