Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NAKKAŞTEPE MİLLET BAHÇESİ’NDE KEYİFLİ HAFTA SONU..

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Nakkaştepe Millet Bahçesi’nde Üsküdarlı vatandaşlarla buluştu.

Üsküdar Nakkaştepe’de hizmete açılan Millet Bahcesi, görülmeye değer bir mekan oldu. Hafta sonu keyifli bir buluşmaya ev sahipliği yapan Nakkaştepe Millet Bahçesi, binlerce vatandaşı ağırladı. Hafta sonunu boğaz manzarası eşliğinde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Nakkaştepe Millet Bahçenize hoş geldiniz. Bu güzel Millet Bahçemiz, İstanbul’a ve Üsküdarımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu alan adeta 7’den 70’e hitap ediyor. Burada iki bin kişi aynı anda hiç kimse kimseyi rahatsız etmeden piknik yapabilecek. Çocuklarımız için hem kapalı hem de açık alanda oyun parklarımız mevcut. Macera parkurlarımız, tenis kortumuz var. Kısacası bir gününüzü rahatlıkla değerlendirebileceğiniz devasa bir park inşa ettik. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Başkan Türkmen konuşmalarının ardından tek tek vatandaşlarla ilgilenip sohbet etti. Nakkaştepe’deki buluşmaya katılan vatandaşlara çay, simit ve peynir ikram edildi.

Nakkaştepe Millet Bahçesi: 50.000 metrekarelik bir alanda kurulan Nakkaştepe Millet Bahçesi’nde piknik alanları, açık ve kapalı oyun sahaları, Macera Adası, spor aletleri, yaya yürüyüş yolları, etkinlik çayırı, biyolojik gölet, ahşap uçan yollar, ahşap seyir terasları, köprüler, mini spor sahası, çocuklar için doğal keyif atölyeleri, kamp alanları, okçuluk alanları yer alıyor. Üsküdar’ı güzelleştirmek ve yeşil alan miktarını artırmak için son yıllarda büyük projelere imza atıldı. 46 yeni park yapıldı, 65 park yenilendi. Binlerce meyve fidanı dağıtıldı. Kişi başına düşen yeşil alan miktarı 4,8 m2’den 9,5 m2’ye çıkarıldı. 2019’daki projelerle bu oranı 10 m2’ye çıkarmayı planlıyor.

Reklamı Geç