Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“NE OLURSA OLSUN BİZDEN OLSUN YERİNE, HEP BİRLİKTE OLUP HEPİMİZİN OLSUN DİYORUZ..”

29 Ağustos’ta olağanüstü kongreye

29 Ağustos’ta olağanüstü kongreye hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye Örgütü’nde heyecan artıyor. www.yerelgazete.com.tr ye özel açıklamalarda bulunan İlçe Başkan Adayı İbrahim Can Kıran, “Hedefimiz genelde ve yerelde Ümraniye’yi CHP iktidarına hazırlamak” diyerek iddialı konuştu. Kendisinin aday olmaktan öte örgüt tabanının talebi doğrultusunda adaylaştığını söyleyen Kıran, seçilmesi halinde; diğer siyasi partiler, tüm sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri, dernekler esnaf ve iş dünyasıyla, her mahalleye özel, planlı ve programlı saha çalışmaları yapacaklarını kaydetti. Ümraniye’nin ciddi bir ekonomik potansiyele sahip olduğunu dile getiren Kıran, “Anakent belediyemizle de birlikte özel sektör başta olmak üzere hastanelerden AVM’lere, sanayi sitelerinden, finans merkezi ve esnaf örgütlerine kadar her kesime ulaşacağız” dedi. Her zaman reel veriler ışığında hareket ettiğini anlatan Kıran, dar kalıplara sıkışmış bir siyaset anlayışının çok daha ötesinde başlatacakları saha çalışmalarıyla mutlak başarıya ulaşacaklarını ifade etti.

Yaşamı boyunca olduğu gibi siyasette de inandığı değerler, ilkeler ve nezaket kuralları doğrultusunda hareket ettiğini söyleyen İlçe Başkan Adayı İbrahim Can Kıran, “Hiçbir zaman makam ve koltuk sevdalısı olmadım, olmam da… Zorunlu olmadığı halde il başkan yardımcılığı görevimden etik gereği istifa ederek, örgütümüzün isteği doğrultusunda bu sorumluluğu üstlenmeye talip oldum. Her şeyden önce benim büyük siyasi hedeflerim, iddialarım var. Gençlik kollarından mahalle örgütüne, ilçe yöneticiliğinden ilçe başkanlığı ve İstanbul il başkan yardımcılığına kadar partimin birçok kademesinde görevler alarak layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Benim için her bir görev birbiriyle kıyaslanamayacak kadar değerlidir. Şimdi yeni hedeflerle, geçmişte büyük emeklerimizin olduğuna inandığım Ümraniye’yi yeniden ayağa kaldırmak için uzun ince bir yola çıkıyorum” dedi.

Kendisinin ilçe başkanlığı döneminde gerçekleşen 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde olağanüstü performans sergileyerek artırdıkları oylarla bunu kanıtladıklarını söyleyen Kıran; “Bizim bu ilçede ciddi emeklerimiz var ve şimdi bu emeklerimizi daha üst seviyelere taşımak istiyoruz. 31 Mart ve 23 Haziran seçimleri arasında oylarımızı 168 binden 193 bine çıkararak, 25 bin oy artışıyla sayısal olarak İBB’ye İstanbul’da en fazla katkı sunan 5. ilçe olduk. Kaldı ki CHP’li ilçe belediyelerimizi bu sıralamaya katmazsak 1. ilçeyiz. Bu başarıda örgütümüzün çok büyük emekleri var” diye konuştu.

Başarıya giden yolda olmazsa olmazlarını sıralayan İbrahim Can Kıran; “Bir siyasi parti gençler, kadınlar, örgütün emeği ve desteğiyle başarıya ulaşabilir. Tüm bu destekleri sağladıktan sonra sosyal demokrat partilerin ruhunda var olan birlik ve dayanışma ruhunu tesis edeceğiz. Kurumsal yönetim anlayışı ile çoğulcu ve şeffaf bir yönetim modeli sergileyeceğiz. Buralar bizlerin şirketleri değil. Tüm kararları ortak akılla, hep birlikte alacağız. Ümraniye’mizin 37 mahallesinde canla, başla çalışacağım. Yapmamız gereken çok işimiz var. Hiçbir partilimizi ayrıştırmadan, dışlamadan, ötekileştirmeden; emek vermek isteyen herkesi kucaklayacağız. ‘Ne olursa olsun bizden olsun’ anlayışından öte, ‘hep birlikte olup hepimizin olsun’ diyeceğiz” şeklinde ifadelerde bulundu.

Kongre sürecinde adayların birbirini sosyal medya üzerinden itibarsızlaştırma girişimleri yerine, sahada ülkenin gerçek sorunlarına odaklanıp Ümraniye özelinde nasıl somut politikalar üreteceklerini anlatmasının daha verimli olacağına inandığını söyleyen Kıran; “Bu gibi gereksiz işlerle uğraşmak yerine partimize yararlı olacak çalışmalar yapmalıyız” dedi. Son olarak ülke gündemine ilişkin kısa bir değerlendirmede bulunan Kıran, milletçe hepimizin ortak acısı orman yangınlarına değindi. Kıran; “Ülkemizin her köşesinde yaşanan korkunç orman yangınlarında kaybettiğimiz her bir can için üzüntümü bildirmek isterim. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim. Söndürme çalışmalarında büyük mücadele veren itfaiye erlerimize ve gönüllü yurttaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Ümit ederim ki yangınlar en kısa zamanda söndürülür, maddi ve manevi zararlar tazmin edilir” dedi.

Reklamı Geç