Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NECMETTİN ÖZTÜRK PARKI ÜSKÜDAR’DA AÇILDI..

1984-89 arası Üsküdar’ın kurucu

1984-89 arası Üsküdar’ın kurucu belediye başkanlığını yapmış olan Necmettin Öztürk’ün adına yapılan park görkemli bir törenle açıldı.

İhsaniye Camii Müezzini Saffet Çalış’ın Kur’an tilavetiyle başlayan programa bir süredir tedavi gören Necmettin Öztürk’ü temsilen eşi Meral Öztürk kızı Hilal Öztürk katıldı. Hilal Öztürk’ün teşekkür konuşmasından sonra dönemin Bakırköy Belediye Başkanı Naci Ekşi, dönemin Anap İstanbul İl Başkanı Mahmut Ekşi ve dönemin Anap İstanbul Milletvekili Hayrettin Elmas ta kısa birer konuşma yaptı. Tüm konuşmacılar parti ayırd etmeden bu parka Necmettin Öztürk’ün adını veren ve bu vesileyle o dönemin siyasetçilerini bir araya getiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e teşekkürlerini belirtti.

Raşit Küçük hoca, dönemin Sarıyer Belediye Başkanı Ali Sandıkçı ve dönemin Beykoz Belediye Başkanı Ali Zengin’in de katıldığı programda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konuşmasında; “Bayrağı bize devreden tüm eski belediye başkanlarımızdan aramızdan ayrılanlara rahmet, hayatta olanlara sıhhat diliyorum. Necmettin başkanımız tedavi görüyor, onun adına aramızda bulunan ailesine ve bugün burada olan herkese hoşgeldiniz diyorum. Bugün açtığımız bu parkla Üsküdar’da 50 park yapmış olduk, 100’den fazla parkı da restore ettik. Kişi başı yeşil alan oranını 4 metrekareden 10 metrekarelere ulaştırdık. Yakında Nakkaştepe Millet Bahçesi’ni açıyoruz, bir yandan da Validebağ Millet Bahçesi için çalışıyoruz. İkisi de muazzam projeler, hamdolsun Üsküdarımız bu açıdan benzersiz bir noktada” dedi.

Açılış duasını takiben toplu kurdele kesme töreni yapıldı ve dönemin siyasileri mahalle sakinleriyle birlikte çay simit eşliğinde koyu bir sohbete daldı ve bol bol fotoğraf çektirdi. Çocuklar da pamuk şeker, patlamış mısır gibi ikramlar eşliğinde kendilerine ayrılmış masalarda zeka oyunları oynadı. Program hava kararana dek coşkuyla devam etti.

Reklamı Geç