Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NEVİN YAZICI; “ÇEKMEKÖY ESKİŞEHİR MODELİ OLACAK”

Yerel basınla bir araya

Yerel basınla bir araya gelen CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Nevin Yazıcı, “Partim CHP’nin tıpkı Eskişehir’deki gibi sosyal demokrat belediyecilik modelini Çekmeköy’de başarıyla uygulayıp Türkiye’ye örnek bir kent oluşturmak için bu yola çıktım” dedi. Yazıcı, Çekmeköy’ü çekim merkezi yapmak gibi bir hedefinin olduğunu kaydetti.

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Nevin Yazıcı, yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşup önemli değerlendirmeler yaptı. Çekmeköy’ü çekim merkezi yapma hedefinin olduğunu ifade eden başarılı iş kadını Nevin Yazıcı, deneyimlerini şimdi bu kulvarda değerlendirmek istediğini kaydetti. Çekmeköy’de sosyal demokrat belediyecilik modelini Eskişehir örneğini vererek anlatan Yazıcı, “Sayın Yılmaz Büyükerşen hocamızın Eskişehir yerel yönetim modelini bütün dünya nasıl ki gıpta ile izleyip örnek alıyorsa Çekmeköy’de öyle olacak” şeklinde konuştu. Çekmeköy’ün yeşili ve doğası ile eşsiz değerde olduğunu ifade eden Yazıcı, “Ne yazık ki bu imkanlar halkımızın yararına kullanılamıyor. Partimin uygun görmesi ve halkımızın da teveccüh göstermesi halinde Çekmeköy bütün İstanbul’un akınına uğrayacak bir çekim merkezi olması için muhteşem plan ve projelerimiz ve bu projeleri hayata geçirecek teknik kadro ve ekibimiz var” dedi.

Çekmeköy’ü kültür ve sanat başta olmak üzere çağdaş bir kent merkezi yapacaklarını söyleyen Yazıcı, “Yol kaldırım asfalt bunlar zaten bir belediyenin yapması gereken işler. Biz insanların duygularını dokunacak işler yapacağız. Örneğin bu kentte kültür yok, sanat yok, sergiler, kütüphaneler, konserler, sanatçılar, ressamlar yok. İşte halkı bunlarla buluşturacağız ve yılın sadece birkaç günü değil 365 günü sanatla iç içe bir Çekmeköy olacak” dedi. “Katılımcı halk yönetimi için benim heyecanım var” diyen CHP Aday Adayı Nevin Yazıcı, partisinin kendisini aday göstermesinden sonra tüm proje ve hedeflerini daha kapsamlı şekilde kamuoyuna duyuracaklarını söyledi.

Reklamı Geç