Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NEVMEKAN BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NU AĞIRLADI

Üsküdar Belediyesi’nin sanat galerisi,

Üsküdar Belediyesi’nin sanat galerisi, sahne ve kitaplı kahve konseptiyle farklı bir harmoni sunan mekanı ‘Nevmekan’ AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ağırladı.

nevdavt4Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in ev sahipliği yaptığı tesiste bir araya geldiği gençlerin sorularını yanıtlayan anlatarak başlayan Başbakan Davutoğlu, kendisini dinleyen öğrencilere “Ders kırıp gelen varsa yakalarım gözlerinizden” diyerek espri yaptı.

nevdavt2GENÇLERLE SAMİMİ SOHBET

Davutoğlu, Üsküdar’daki Nev Mekan Kafe’de gençlerle bir araya gelerek, gündeme ilişkin soruları cevapladı.  “Ne kadar zamandır bir sınıfta ders vermediniz?” sorusu üzerine Davutoğlu, dersin mutlaka sınıfta bir araya gelerek yapılması gerektiğini düşünmediğini yerlerde ders verdiğim anlar oluyor. Bazen de toplantıları ben seçemiyorum. Büyükelçilere, Dışişleri Bakanıyken, ‘Hadi bakalım’ diyordum, sorular soruyordum. O havayı hissetmek istiyorsunuz” diye konuştu.

nevdavt1NEVMEKAN AÇILIR AÇILMAZ GÖZDE OLDU

Eskiden İETT Garajı ve tramvay hangarı olarak kullanılan yapının, özel dekorasyonu ile kitapseverlerin vazgeçemeyecekleri ‘sanat galerisi, sahne ve kitaplı kahve konseptiyle’ buluşturan bir merkeze dönüştüğü ‘Nevmekan’ bir anda tüm dikkatleri üzerine çekerek açılır açılmaz herkesin gözdesi bir mekana dönüştü.

nevdavt3“KİTAP BİLGİ VE DOSTLUĞUN BULUŞTUĞU BİR MEKAN”

Geçen hafta yapılan açılışta Nevmekan, sosyal ve kültürel belediyeciliğin en başarılı örneklerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Üsküdar Belediyesi, Nevmekan ile kitabı, sanatı ve gençliği bir araya getirmeyi başardı. Türkiye’de eşi olmayan bir anlayışla edebiyat, müzik ve sanatın buluşma noktası olan mekan tarihi dokusuyla da konukların beğenisini kazanıyor.

 

Reklamı Geç