Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NEZİH MERT; ‘ŞOFÖR ESNAFININ GÜVENCESİYİZ’

Her zaman şoför esnafının

Her zaman şoför esnafının huzur ve güveni için görev yaptıklarını kaydeden Ümraniye Şoförler Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert, “Şoför esnafımızın istek ve taleplerini yetkililerimize iletip çareler bulmaya devam edeceğiz” dedi.

mezhmert2Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Esnaf Sanatkarlar Odası Birliği Denetim Kurulu Üyesi Nezih Mert, kendisini ziyaret eden Ak Parti 1. bölge milletvekili adayı İsmail Kahraman ve beraberindeki heyete şoför esnafının talep ve beklentilerini aktardı. Şoför esnafının tüm sorun ve isteklerini gerekli mercilere iletip çareler aradıklarını kaydeden Başkan Nezih Mert, ziyarette yaptığı değerlendirmede; “Esnafımız için bütün imkan ve diyalog yollarını her zaman açık tutuyoruz” dedi.

mezhmert1İstanbul gibi metropol kentte ulaşımın ağır yükünü taşıyan şoför esnafının daha rahat ve daha güvenli ortamlarda hizmet vermesi gerektiği yönünde görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret programında konuşan vekil adayı İsmail Kahraman, 1 Kasım’dan sonra Türkiye’de çok güzel gelişmeler yaşanacağını bunun için partisine sandıkta destek istedi.

mezhmert3Ak Parti iktidarının 1 Kasım’dan sonra daha güçlü olmasının ülkemizin güçlü olacağı anlamına geleceğini kaydeden Kahraman, “Hayatın her alanında reformlar sürecek. 2023 hedefine Türkiye, Ak Parti ile daha güçlü bir şekilde yürüyecek” şeklinde konuştu. Ziyarete Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkaptan ve ilçe yöneticileri de katıldı.

Reklamı Geç