Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖĞRENCİLER DA KAN BAĞIŞI HAKKINDA BİLİNÇLENDİ…

Başarılı sosyal sorumluluk projeleri

Başarılı sosyal sorumluluk projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nin genç ve dinamik Muhtarı Engin Çelik, Türk Kızılayı ile birlikte düzenlediği ‘Kan Bağışı Kampanyası’ ile de farkındalık yarattı. Kampanyanın farkındalık yaratmasının nedeni ise mahalledeki okulun bahçesinde gerçekleşmesi ve minik öğrencileri kan bağışı konusunda bilinçlendirip duyarlı kılması oldu.

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, imza attığı sosyal sorumluluk projeleri ile örnek olmaya devam ediyor. Mahallede herkesin yardımına koşan ve hayırseverlerle ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü vazifesi gören Muhtar Engin Çelik, bu kez de Türk Kızılayı ile ortaklaşa Kan Bağışı Kampanyası düzenledi.

Muhtar Çelik’in kampanyası sıradan kan bağışı kampanyalarına göre farkındalık yarattı çünkü organizasyon mahalledeki Sultançiftliği İlköğretim Okulu’nun bahçesinde yapıldı ve öğrencilerin bilinçlenmesine vesile oldu. Gün boyu mahalle ve bölge halkının yoğun ilgisiyle gerçekleşen kampanyada Kızılay yetkilileri istedikleri verimi fazlasıyla aldı.

Gazetemiz www.yerelgazete.com.tr ye kan bağışı kampanyası hakkında değerlendirmelerde bulunan Muhtar Engin Çelik, “Organizasyonun okul bahçesinde olması anlamlı oldu. Bu vesile ile minik yavrularımızın kan bağışı hakkında şimdiden bilinçlenip duyarlı olacaklarına inanıyoruz. Öğrencilerimizin kan bağışı konusundaki meraklı soruları ve ilgiyle izleyen gözleri bile bizim bu niyetimizin başarıya ulaştığını gösteriyor. Bu durumdan son derece mutluyuz. Mahalle halkımızın ve bölge insanımızın kan bağışına yeterli ilgi göstermesi de bizim için ayrıca bir mutluluk kaynağı oldu. Gün boyu Kızılay yetkililerimiz istedikleri verimi elde etmiş durumda. Kan bağışında bulunan ve kampanyamıza ilgi gösteren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kan bağışının insan hayatındaki önemi ve anlamı gerçekten çok büyük. Kan, yapılması mümkün olmayan tek ilaç ve hayati değer taşıyor. Bütün yurttaşlarımızı gerek kan bağışı gerekse organ bağışı konularında her zaman duyarlı ve ilgili olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Muhtar Engin Çelik’in kampanyasına Kirazlıdere Mahallesi Muhtarı Orkun Karakaya gibi diğer mahalle muhtarları da destek verdiler. Kampanya ayrıca çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yetkililerin de ilgisi altında amacına ulaştı.

Reklamı Geç