Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OLMAZ DENİLEN ŞEYLERİN OLMAYA BAŞLAMASI, DEMOKRASİMİZE UMUT IŞIĞI OLUYOR..

31 Mart’ta bitmeyen İstanbul

31 Mart’ta bitmeyen İstanbul seçimi, 23 Haziran’a gün sayarken; Türkiye’nin merakla beklediği o büyük düellonun ayrıntıları kesinleşti. Son günlerde çeşitli spekülasyonların ortaya atıldığı büyük randevu için Ak Parti Adayı Binali Yıldırım’ın önerdiği Uğur Dündar geri çekilince usta gazeteci İsmail Küçükkaya ile anlaşmaya son nokta konuldu ve her iki partinin temsilcileri ortak basın açıklaması ile ayrıntıları duyurdu.

CHP’li Engin Altay ve AKP’li Mahir Ünal, Ekrem İmamoğlu – Binali Yıldırım ortak yayını hakkında basın açıklaması düzenledi. Yıldırım ile İmamoğlu’nun katılacağı televizyon programının 16 Haziran Pazar günü saat 21.00’de yapılacağı, program moderatörünün ise gazeteci İsmail Küçükkaya olacağı açıklandı. İşte AKP Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal ve CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay’ın imzaladığı o protokol:

1- Cumhur ittifakı adayı Sayın Binali Yıldırım ve Millet İttifakı adayı Sayın Ekrem İmamoğlu 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 21:00’da canlı yayında bir araya geleceklerdir.

2- Canlı yayın tüm kanallara açık ortak yayınla yapılacaktır.

3- Canlı yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya yapacaktır.

4- Moderatör her bir adaya eşit soru ve eşit süre ilkesine göre sorular soracaktır.

5- Canlı yayın Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nden gerçekleştirilecektir.

6- Canlı yayın AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından görevlendirilmiş ortak bir ekip tarafından gerçekleştirilecektir.

Reklamı Geç