Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖMER URGUN; “HEDEFİMİZ HEP BİRLİKTE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ…”

Mart 2019 yerel seçimlerine

Mart 2019 yerel seçimlerine doğru siyasi partiler adaylarını belirlemeye devam ederken aday adayları da kamuoyuna son mesajlarını veriyor. Son zamanlarda adı ön plana çıkan Ak Parti Ümraniye Belediye Başkan Aday Adayı İşadamı Ömer Urgun, iddialı söylemlerle gündemden düşmüyor. “Tevazu, samimiyet ve gayret ile önce millet, önce memleket” diyen Urgun; “Hedefimiz hep birlikte gönül belediyeciliği” diyor.

Ak Parti Ümraniye Belediye Başkan Aday Adayı, Başarılı, Genç İşadamı Ömer Urgun, sıradışı farklı söylemlerle gündem yaratmaya devam ediyor. Aday adaylığı süreci ve partisi tarafından aday gösterilmesi durumunda plan ve düşüncelerini www.yerelgazete.com.tr ye değerlendiren Ömer Urgun, neden bu yola çıktığını ve belediye başkanı seçilmesi halinde neler yapacağını anlattı. Gazetemize sıcak, samimi ve içten açıklamalar yapan Urgun; “Milletimizle birlikte çıktığımız bu yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Neden ve nasıl aday olduğu yönündeki soruya cevap veren Urgun; “Ümraniyeliler’in acil çözülmesi gereken sorun ve taleplerini iyi bilmekten de öte bizzat yaşadığım ve bu sorunların halkın gücüyle nasıl çözüleceğini çok iyi bildiğim için milletin partisi Ak Parti’den belediye başkan aday adayı olmaya karar verdim. Yola çıkarken sadece ve sadece halkımızın gücünü arkama aldım. Karar vermeden önce ilçemiz genelinde çok büyük taban araştırmaları yaptırdım. Mesaj sistemi ile 475 bin kişiye ulaştık ve son olarak da 100 bin kişinin katıldığı dev ankette Ömer Urgun isminin % 44 oranında ‘evet’ çıkması sonucunda sorumluluk alma zamanımın geldiğine inandım ve bismillah diyerek bu yola çıktım. Ömer Urgun ismine çıkan % 44 ‘evet’ sonuçlarını tüm kamuoyuyla paylaştım ve milletimiz gördü” dedi.

Aslen Muş Bulanık doğumlu olan Ömer Urgun, 32 yıldır Ümraniye’de yaşadığını ve 20 yıldır esnaflık yaptığı Karabekir Mahallesi ile tüm bölgede mülkiyet ve imar yapılaşması konularında çok daha mükemmel uygulamalara imza atacağını ifade ederek; “Şunu her zaman söylüyorum. Halkın gücü olduktan sonra başarı kaçınılmazdır. Dolayısı ile bölgemizin imar ve yapılaşma konularındaki çözümlerini de halkımızın katılımıyla, yerinde gerçekleştireceğiz. Hiç kimseyi mağdur etmeden imar sorununu kökten çözeceğiz ve kazanan halkımız olacak. Bu konuda biz göreve hazırız. Milletimizin huzur ve refahı için yerinde dönüşümü gerçekleştirerek halkımızın hakkını sonuna kadar teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ümraniye halkına balık dağıtmayı değil, balık tutmayı öğretecek bir yerel yönetim modelini hayata geçirmeyi hedeflediğini kaydeden Ömer Urgun; “Vatandaşımız kendi işi ve gücüyle evinin ve çoluk çocuğunun rızkını kazanacak. Sosyal yardım ve destekler vatandaşa sürekli balık vermeyi değil balık tutmayı öğreten bir model şeklinde uygulanacak” dedi.

Yaşamı boyunca hiçbir zaman makam ve mevki sevdalısı olmadığını söyleyen Urgun; “Hayatta en sevmediğim şey yalan ve dolandır. Makam ve koltuklar gelip geçicidir kalıcı olan insanlığa yapılan hizmetlerdir. Partimin görev vermesi ve halkımızın da 31 Mart’ta teveccüh göstermesi halinde; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her defasında dile getirdiği gönül belediyeciliği kavramını Ümraniye’de başarıyla uygulayan rolmodel bir ilçe olacağız” dedi.

Makam odasının kapısı olmayan bir belediye başkanı olacağını kaydeden Ömer Urgun; “Her zaman milletimizin içinde oldum, başkan seçilmem halinde halkımızla iç içe olup vatandaşın sorun ve taleplerini yerinde alıp çözmeye devam edeceğim. Herkese eşit hizmet anlayışıyla görev yapan bir belediye başkanı olacağım. Partili-partisiz ayrımı asla yapılmayacak” dedi. Ümraniye’nin şehir içi ulaşım, trafik ve otopark gibi sorunlarına da köklü çözümler üreteceğini kaydeden Urgun; “Otopark sorunu kesinlikle bitecek. Mevcut otoparklarda iyileştirmeler yapılarak herkese ücretsiz otopark dönemi başlayacak” dedi.

Hayırsever işadamı kimliği ile de tanınan Ömer Urgun, sosyal yaşamı ile de fark yaratan başarılı çalışmalara imza atmış. FESİAD Anadolu Yakası Bölge Başkanı olan Urgun, BULSEVDER Merkez İstişare Başkanlığı yapıyor ve memleketi Muş Bulanık’a bugüne kadar çok sayıda kalıcı eser kazandırmış. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında etkin görevler alan Ömer Urgun’un yaptırdığı hayır işleri arasında park, çeşme ve çeşitli illerdeki kütüphanelere yardımlar gibi çok sayıda hizmetler mevcut. Hemşerileri başta olmak üzere Ümraniye’de yaşayan Doğu kökenli seçmen de Ömer Urgun ismine oldukça sıcak bakıyor ve her fırsatta destek sözü veriyor.

Bugüne kadar sadece Ak Parti’de etkin siyaset yapan Ömer Urgun, 27. Dönem İstanbul 1. bölge milletvekili aday adaylığı sürecinden sonra Ümraniye Belediye Başkan Aday Adaylığı ile de halkın gönlünde yer edinmiş durumda. Urgun; “Bizim her zaman güçlü referanslarımız oldu. Şimdi halkımızın da referansları ile çok daha güçlüyüz” diyor. Ümraniye Belediye Başkanlığı görevinin nasibinde olmaması ve partisinin başka bir aday adayına görev vermesi durumunda; ekip ruhu içerisinde göreve canla-başla devam edeceğini açık yüreklilikle anlatan Ömer Urgun; “Hep birlikte yeni ufuklara dediysek boşuna demedik. Birlikte var olup birlikte yol yürüyeceğiz. Nasibimizde olanı yaşayacağız, olmayanı da olanla birlikte yolumuza devam edeceğiz” diyor.

Reklamı Geç