Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖMER URGUN; “ÜMRANİYEMİZ VE ÜLKEMİZ BU GÜZELLİĞE LAYIKTI..”

Genel Başkan Mustafa Sarıgül

Genel Başkan Mustafa Sarıgül liderliğindeki Türkiye Değişim Partisi’nin ilçe kongreleri hız kesmeden devam ediyor. İstanbul genelindeki 39 ilçe arasında performansı ve dinamizmi ile fark yaratan ilçesi Ümraniye Teşkilatı da ilk genel kurulunu yaparak kurucu ilçe başkanı Ömer Urgun’a rakipsiz şekilde yüzde yüz destekle güvenoyu verdi. Partililere teşekkür eden Başkan Urgun, “Şimdi daha çok çalışma ve daha büyük işleri hep birlikte başarma zamanıdır” dedi.

Türkiye Değişim Partisi’nin ilçe kongreleri sürüyor. İstanbul’un 39 ilçesi arasında çalışkanlığı ile atom karınca ünvanlı TDP Ümraniye İlçe Başkanı Ömer Urgun ve tek liste halindeki yönetimi de ilk genel kurulunu yaparak yüzde yüz destekle güven oyu tazeledi. Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün selamını partililere ileten genel başkan yardımcıları Şefika Keskin ve Hüseyin Akgün ile TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat da Ümraniye kongresine katılan isimler arasındaydı. Kongreye ayrıca TDP İstanbul İl MYK Kadın Kolları Yardımcısı Şengül İzol, İl Yöneticisi Cahit Savaş Yazıcı, İl Sekreteri Nail Demirci, İl Yöneticisi Necmettin İzol, TDP Pendik İlçe Başkanı Bünyamin Kurşun, partililer ve delegeler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlanan genel kurulda ilk dönem raporları oybirliği ile onandı.

Delegelerin, tek liste halinde rakipsiz olarak yüzde yüz destekle yeniden güven tazelediği Kurucu İlçe Başkanı Ömer Urgun, yaptığı konuşmasında; partililer ve katılımcı tüm konuklara teşekkür etti. “Sizlere hoşgeldiniz demiyorum. Çünkü bu salonu görünce bu sevdayı, bu gönül birliğini ve gözlerinizdeki parıltıyı görünce sadece ve sadece şunu söylemek istiyorum. Hoşbuldum. Hoş bulduk. Ümraniye bu güzelliğe layıktı, bu ülke bu güzelliğe layıktı” diyen Ömer Urgun şunları söyledi:

“Şunu çok iyi biliyorum ki beni buraya sefa sürmem için getirmediniz. Bugün şu anda karşınıza partisini çok severek ve gerçekten yorulup ama bir o kadar da keyif duyarak, şerefle, şevkle, arzuyla ve istekle üstlendiğim TDP Ümraniye ilçe başkanı olarak karşınıza çıktım. İtiraf etmek gerekirse burada bu kimlikle karşınıza çıkma kararı kolay olmadı. Bu vazifenin sorumluluğunu bilerek davamızın ve milletimizin menfaatleri için çalışmanın hazzını ve mutluluğunu hissederek kendimizi ortaya koyacağı. Hep birlikte, gönül gönüle daha çok çalışarak iktidara giden yolun taşlarını döşeyeceğiz. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum.”

Reklamı Geç