Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖNCE HEMŞERİLERİ İLE BULUŞTU SONRA YEĞENİNİN NİKAHINA KATILDI..

Hafta sonunu Anadolu yakasındaki

Hafta sonunu Anadolu yakasındaki bir dizi programa ayıran Başbakan Binali Yıldırım, önce Ümraniye’de hemşerileri Erzincan Kültür, Eğitim Vakfı Danışma ve Dayanışma Toplantısı’na ardından Çekmeköy’de kardeşi Eyüp Yıldırım’ın kızı Emine Yıldırım’ın nikahına katıldı.

basbakan umraniye2Cumartesi gününü Ümraniye ve Çekmeköy’de geçiren Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, hemşerileri Erzincan Kültür, Eğitim Vakfı Danışma ve Dayanışma Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Hasan Can ve İlçe yetkililerinin karşıladığı Başbakan Yıldırım, Ümraniye’de düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, bölücü terörle mücadele ederken ve 15 Temmuz’da hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Gazilere ve yaralılara hayırlı ve uzun ömürler temenni eden Yıldırım, salondaki davetlilerden şehitlerin ruhun için Fatiha okumasını istedi.

basbakan umraniye4Sivil toplumun demokrasinin bir parçası olduğunu, sivil toplum kuruluşları ne kadar artarsa, demokrasinin de o kadar gelişeceğini aktaran Başbakan Yıldırım, sivil toplum örgütlerinin ulaştığı etkinliğin aynı zamanda demokrasinin gücünün de gelişiminin de bir ölçüsü olduğunu vurguladı.

basbakan umraniye3Başbakan Binali Yıldırım, “İftiharla söylemek isterim ki bu olumlu gelişmelerde AK Parti iktidarlarının çok büyük katkısı vardır. AK Parti anlayışında milletin iradesi ve onun kurumları esastır, önemlidir. İktidarda olduğumuz 15 yıl boyunca bu anlayıştan bir milim şaşmadık. Darbeleri, vesayetleri, dayatmaları görüp, şapkasını alıp giden siyasetçilerden, darbelere karşı aslanlar gibi duran, milletin karşısında şapka çıkaran bir iktidar var. O iktidar AK Parti iktidarı olmuştur” diye konuştu.

basbakan umraniye72002’den bu yana vakıflarla, derneklerle sürekli istişare halinde olduklarını dile getiren Başbakan Yıldırım, toplumsal gerilimlerin ortadan kaldırılması, kardeşlik hukukunun canlı tutulmasının STK’larla birlikte çalışmayla mümkün olacağını dile getirdi. Başbakan Yıldırım, darbe girişiminde şehit düşen Erzincanlılar da olduğunu vurgulayarak, onların da isimlerini saydı. Yıldırım, Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı Danışma ve Dayanışma Toplantısı’nda masaları tek tek dolaşarak hemşehrileriyle sohbet etti. Programa, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de katıldı.

basbakan umraniye8ÇEKMEKÖY’DE YEĞENİNİN NİKAHINA KATILDI..

Başbakan Binali Yıldırım, Ümraniye’deki programının ardından aynı zamanda Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı da olan kardeşi Eyüp Yıldırım’ın kızı Emine Yıldırım’ın nikah törenine katıldı. Gökhan Yücekaya ve Emine Yıldırım’ın düğünü Çekmeköy Belediyesi Sosyal Tesisleri ve Nikah Salonu’nda yapıldı. Çiftin nikah şahitleri Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat olurken, nikahı Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz kıydı. Düğüne Başbakan Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım da katıldı.

basbakan umraniye5

basbakan umraniye6

Reklamı Geç