Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ORDULU HEMŞERİLER ÇEKMEKÖY’DE BULUŞTU..

İstanbul’da faaliyet gösteren Ordulu

İstanbul’da faaliyet gösteren Ordulu dernek başkanları, Çekmeköy Ordulular Derneği’nin düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi. Etkinliğe siyasilerin katılımı yoğun oldu.

ordu1Çekmeköy Ordulular Derneği’nin kahvaltı programına Ak Parti Milletvekili İsmet Uçma, Çekmeköy Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy Ordulular Derneği Kurucu Başkanı Yücel Yalçınkaya, Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, dernek başkanları ve bir çok Ordulu hemşeri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Dernek Başkanı Sedat Erdem, 2 Mayıs’ta yapılacak 3. Ordulular Şöleni için “Büyük şölen için hazırlıklarımız başladı kolları sıvadık” dedi.

ordu4“Derneğimizin tadilatımızdan sonraki ilk genel toplantımızı gerçekleştirmiş durumdayız. Katılım sağlayan herkese gerçek yürekten teşekkür ediyorum” diyen Başkan Erdem, “Ordulu olmak bir ve birlikte olduğumuzu göstermekten geçiyor. Salonumuzu dolduran siz değerli hem şehirlerime ve değerli katılımcılarımıza bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

ordu5“Dernekçilikte her zaman farkını ortaya koyan Ordulu hemşerilerimiz bu işi çok iyi yapıyor” diyen Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı ise “Bizimde birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımız var. Onlarla birlikte güzel çalışmalar yapmaktayız. Bu gün burada bizleri ağırlayan dernek başkanı Sedat Erdem’e ve değerli yönetimde görev alan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ordulular her zaman farkını ortaya koyar” dedi.

ordu3Hemşerileri tarafından sevilen Ak Parti Milletvekili İsmet Uçma da “Makamlar gelip geçici kalıcı olan dostluklar. Vekillik bu gün olur yarın olmaz. Ben sizlerin her zaman abisi oldum. Olmaya da devam edeceğim” dedi. Protokol konuşmalarının ardından sorulan soruları cevaplandıran vekil İsmet Uçma verilen özel notları da dikkate almayı ihmal etmedi. Çekilen hatıra fotoğrafları ile program sona erdi.

ordu2

 

Reklamı Geç