Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ORDULU HEMŞERİLERDEN TAŞDELEN’DE ‘HAYIR’LI BULUŞMA..

Merkezi Taşdelen’de faaliyet gösteren

Merkezi Taşdelen’de faaliyet gösteren İstanbul Anadolu Yakası Ordulular Derneği ANA ORDER, bölgemizin tanınmış isimlerinden CHP’nin geçen dönem Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım’ın organizasyonuyla hemşerilerini kahvaltıda buluşturdu. CHP üst düzey yöneticiler ve milletvekillerinin katılımıyla ‘Hayır’lı bir buluşmaya dönüşen toplantıda önemli mesajlar verildi.

ordulular taşdelen kahvaltı 6İstanbul’daki Ordulu hemşeriler, Taşdelen’de faaliyet gösteren Anadolu Yakası Ordulular Derneği ANA ORDER’deki kahvaltıda buluştu. Bölgemizin önde gelen işadamlarından CHP’nin geçen dönem Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım’ın organize ettiği geniş katılımlı kahvaltıya Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordulu İstanbul 1. Bölge Milletvekili Yakup Akkaya, yine CHP’den geçen dönem milletvekili gazeteci ve yazar Oktay Ekşi, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, önceki dönem ilçe başkanı Murat Cirav, Çekmeköy Ordulular Dernek Başkanı Metin Çoban ve çok sayıda partili ile hemşeriler katıldı.

ordulular taşdelen kahvaltı 1Programın açılış konuşmasını yapan ANA ORDER Başkanı Erkan Kotan, ülke ve millet olarak hassas günlerden geçtiğimizi ifade ederek hemşerilerine birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş yaptığı konuşmada; gece gündüz demeden sahada ülkenin geleceğini ‘Hayır’lı kılmak için çalıştıklarını kaydetti.

ordulular taşdelen kahvaltı 4Gazeteci ve yazar Oktay Ekşi, hemşerilerine yaptığı konuşmasında önemli konulara temas etti. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli virajının 16 Nisan olduğunu kaydeden Ekşi, “Yapacağımız tercihle; ya tek adamlığa giden yolu seçeceğiz ya da parlamenter demokratik sistemi daha da güçlendireceğiz” dedi. Tek adam rejiminin Türkiye için uçurum olacağını ifade eden Oktay Ekşi, örnek olarak Osmanlı’nın hasta ve yorgun olduğu son dönemlerinde Enver Paşa’nın Almanlarla anlaşarak bir milleti nasıl felakete sürüklediğini anlattı.

ordulular taşdelen kahvaltı 5CHP Milletvekili Yakup Akkaya da konuşmasında 16 Nisan referandumuna değinerek; “Ortada eşit şart falan yok. Bir yanda devletin uçağı, imkanı ve parası diğer yanda kendi öz kaynakları ile propaganda yapmaya çalışan bizler. Adalet ve eşitlik bunun neresinde?” diye sordu. Değiştirilmek istenen 18 madde ile tüm yetkilerin tek bir kişide toplanacağını ifade eden Akkaya, “Gelecekte çocuklarımız, torunlarımız hatta torunlarımızın torunlarını bile etkileyecek olan bu değişime geçit vermek ya da vermemek bizim elimizde. Geleceğimiz için iyi düşünelim ve sandıkta hayır tercihi ile bu gidişata dur diyerek tarihe bir not düşelim” şeklinde konuştu.

ordulular taşdelen kahvaltı 7CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun da hemşerilerine seslenerek 16 Nisan’da Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için ‘Hayır’lı bir iş yapmalarını istedi. Torun, hemşerilerinden 16 Nisan’da mutlaka ama mutlaka sandığa gitmelerini ve sandığa giderken de komşularına ve yakınlarına durumun ciddiyetini mutlaka anlatarak onları ikna etmelerini istedi.

ordulular taşdelen kahvaltı 2

ordulular taşdelen kahvaltı 3

ordulular taşdelen kahvaltı 9

ordulular taşdelen kahvaltı 8

Reklamı Geç