Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ORDULULAR ÇEKMEKÖY’DE HEMŞERİLERİ KURTULMUŞ’U AĞIRLADI..

Ordulular Derneği’nin Çekmeköy’de düzenlediği

Ordulular Derneği’nin Çekmeköy’de düzenlediği büyük buluşmada hemşerileriyle biraraya gelen Ak Parti’nin önde gelen isimlerinden Numan Kurtulmuş, 1 Kasım için destek istedi.

cekordkurt5Çekmeköy Ordulular Derneği, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş’un da katıldığı büyük bir buluşma gerçekleştirdi. Çınar Düğün Salonu’nda gerçekleşen kahvaltılı buluşmaya Dernek Başkanı Sedat Erdem ev sahipliği yaparken; Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve yardımcıları, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, milletvekili adayları ve çok sayıda hemşeri katıldı.

cekordkurt7Yoğun katılımdan dolayı adeta izdiham yaşanan toplantıda hemşerilerine seslenen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, 7 Haziran seçimleri sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tavrını eleştirerek, “Sayın Bahçeli ‘1 Kasım’dan sonra koalisyona ortak olacağız’ diyor. Geçti Bor’un pazarı. İnşallah bu millet koalisyona gerek duymadan AK Parti’yi iktidara getirecektir ve Türkiye bu süreci aşacaktır” dedi.

cekordkurt61 Kasım seçimlerinin Türkiye’nin ve bölgenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Kurtulmuş, “7 Haziran’dan sonra Türkiye’de bir şeyler oldu. Seçimden önce olmayan bazı şeyler niçin şimdi oldu? 7 Haziran’da Türkiye’de bir hükümetin kurulamaması ve 13 yıllık tek başına istikrarlı bir iktidardan sonra geçici bir hükümete doğru gidiliyor olması bazı çevreleri umutlandırdı. ‘Nasılsa Türkiye’de güçlü bir hükümet kurulamayacak. Bazı düğmelere basarsak, terörü canlandırırsak Türkiye’yi köşeye sıkıştırabiliriz. İstikrarı engelleyebiliriz’ dediler. Durduk yerde terörün sahneye sokulmasının arkasındaki temel neden budur. Suruç’ta bomba patladı, aynı gün Adıyaman’da bir askerimiz şehit edildi. Polislerimizin ve askerlerimizin şehit edilmesi senaryosu icra edilmeye başlandı. Geçtiğimiz hafta Ankara’da garın önünde bir can pazarı yaşanıyordu, maalesef toplamda 102 vatandaşımızın katline vesile olan ağır bir terör saldırısı ile karşı karşıya kaldık” diye konuştu.

cekordkurt2Türkiye’de terörle bir korku imparatorluğu oluşturulmaya çalışıldığını belirten Kurtulmuş, “Terör örgütleri biliyor ki Türkiye’yi terör ile bölmek mümkün değil. İstedikleri Türk’ü Kürd’e, Alevi’yi Sünni’ye düşman kılmaktır. Avuçlarını yalarlar, boşa çırpınırlar. Bu tezgahlar, kurdukları oyunlar hepsinin başına döner ve bu millet bu oyunlara düşmez. Barışı, kardeşliği kıyamete kadar yaşatacağız ve buna sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

cekordkurt4Mülteci meselesinin de bu seçim döneminde dünyanın gündemine geldiğini hatırlatan Kurtulmuş, “Bütün dünyanın gözü önünde Avrupa ülkeleri mülteciler meselesini uzaktaki bir filmi seyreder gibi seyrettiler, taşın altına ellerini koymadılar. Türkiye yaklaşık 2 milyon Suriyeli mülteciye ev sahipliği yaptı. Ta ki Aylan bebeğin cansız bedeni sahile vurana kadar. Ondan sonra dediler ki ‘gerçekten bu meseleyi çözmemiz lazım’. Biz kimsenin Türkiye’ye verecek bir ulufesine muhtaç bir ülke değiliz. Hiç kimse bir kuruş para vermese de biz insanlık vazifemizi yaparız. Ama geçen yaz mülteciler konusu küresel bir sorun haline getirilmezken ne oldu da seçimden sonra dünyanın en önemli maddesi Türkiye’den mültecilerin Avrupa’ya geçişi oldu. Bütün amaçları şuydu; Türkiye’yi hazır tek başına iktidarda uzak bulmuşken acaba ne yaparız da Türkiye’ye diz çöktürüz” ifadelerini kullandı.

cekordkurt3Türkiye’nin terör örgütlerinin üzerine ciddi şekilde gittiğini anlatan Kurtulmuş şunları söyledi: “Terör örgütü ayağa kalkınca bunu ‘geçici hükümetiz’ diye görmemezlikten gelemezdik. Terör örgütleri üzerine son on yıllardaki en büyük operasyonlar yapılmış ve terör örgütleri diz çökmek zorunda kalmıştır. Şimdi ‘biz ateşkes ilan ediyoruz’ diyorlar. Eyvallah ama ne oldu da 20 Temmuz’dan sonra silahları ateşlemeye başladınız. Ne oldu da ortada bir şey yokken bu kadar çok polisimizi, Mehmetimizi şehit ettiniz. Dolayısıyla bu talimatla hareket edenler Türkiye’yi terör girdabına sokamayacaklarını anladılar. Verdikleri kayıplar sonunda ‘ateşkes’ diyorlar. Ateşkes savaşan iki devlet arasında olur. Bizim beklediğimiz bu örgütlerin silahlarını kıyamete kadar toprağa gömmeleri ve üzerine beton atmaları. Bir elinizde bomba olacak, öteki elinizle halay çekmeye kalkacaksınız. Bu olmaz. Birlikte halay çekeceksek silahları da, içinizde biriktirdiğiniz kini de gömeceksiniz. Bunu yapmadan terörün Türkiye’ye karşı bir operasyon aracı olarak kullanılmasının mekanizması olursanız buna ne millet, ne hükümet müsaade eder. Ankara’da o bombayı patlatan hainler, o hainlere emir veren şer odakları, onları kontrol eden dünyadaki karanlık odaklar bilsinler ki bu millet bombalarla, silahlarla hizaya getirilmez, diz çöktürülemez.”

cekordkurt1

Reklamı Geç