Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÖRGÜTÜME GÜVENEREK ÇIKTIĞIM BU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

22 Aralık Pazar günü

22 Aralık Pazar günü Yenidoğan Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde 5. olağan genel kurulunu yapmaya hazırlanan CHP Sancaktepe İlçe Örgütü’nde mevcut İlçe Başkanı Muharrem Aydın’ın yeniden adaylığı büyük coşku ve heyecan yaratmış durumda. Bu akşam ilçe binasında partililere hitap eden Başkan Aydın, “Siz örgütüme güvenerek bu yola çıktım. Yeni dönemde büyük başarılara hep birlikte imza atacağımıza inancım tamdır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi, İstanbul’un tüm ilçelerinde kongre heyecanı yaşıyor. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından ilçe kongre tarihleri ve başkan adayları da belli olmaya başladı. 22 Aralık Pazar Günü Yenidoğan Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde 5. olağan genel kurulunu yapmaya hazırlanan CHP Sancaktepe İlçe Örgütü’nde adaylığını açıklayan mevcut başkan Muharrem Aydın, partide büyük heyecan yaratmış durumda. Bu akşam ilçe binasında partililere hitap eden Başkan Adayı Muharrem Aydın, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da siz örgütümle birlikte yürüyeceğim” dedi.

CHP örgütüne güvenerek ve inanarak yeni dönem için göreve talip olduğunu kaydeden Muharrem Aydın, “Hepimizin malumu geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimleri öncesi aday olmak için görevinden ayrılan ilçe başkanımız Alper Yeğin’den sonra bu göreve getirildim. Geçen süreçte 23 Haziran da dahil iki seçim geçirdik ve İstanbul’un dört bir yanında olduğu gibi bu ilçede de hep birlikte büyük bir mücadele verdik. Şimdi önümüzde yeni bir dönem var ve ben sizlerden aldığım destek ve güçle yeni dönemde bu göreve bir kez daha talibim. Örgütüme güvenerek çıktığım bu yolda hep birlikte yeni başarılara imza atacağımıza olan inancım tamdır” dedi.

Yeni dönemde daha aktif, daha hareketli ve de daha performansı yüksek bir CHP ilçe başkanlığı olacağını kaydeden Muharrem Aydın, “Yeni dönemde; eğitim ve kültüre önem veren, paneller, söyleşiler, sosyal ve kültürel etkinliklerle dolu dolu bir ilçe başkanlığı olacağız. Sahada ve her alanda Sancaktepe’nin geleceği için birlikte mücadele vereceğiz ve sonuçta yeni başarılar kazanmak için gecemizi gündüzümüze katacağız” dedi.

Muharrem Aydın’ın adaylık açıklamasına Tokatlı hemşerileri de dahil olmak üzere Sancaktepe faaliyet gösteren çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, partililer, il ve ilçe yöneticileri katılımlarıyla destek verdi.

Önceki dönem CHP İlçe Başkanı ve İBB İSTAÇ AŞ. Başkan Danışmanı Alper Yeğin, Tokat Dernekler Federasyonu Başkanı Halil Bakan, CHP İstanbul İl Yöneticisi Yasin Ilgar, CHP Çekmeköy Meclis Üyesi İlhan Bayram ve çok sayıda dernek başkanı Muharrem Aydın’a destek toplantısına katılan isimler arasındaydı.
Reklamı Geç