Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ORTADOĞU, AFRİKA VE ASYA ÜLKELERİNE KILAVUZ OLACAK..

Dünyanın en iyi radyoterapi

Dünyanın en iyi radyoterapi cihazlarını üreten Elekta firması, İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi’ni Türkiye’deki referans merkezi seçti! Yapılan bu iş birliği ile İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi; deneyimleriyle Orta Doğu, Afrika ve Asya ülkelerine kılavuz olma özelliğine sahip oldu.

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi; radyasyon onkolojisi alanında geliştirdikleri son teknoloji cihazlarla dünyanın sayılı firmalarından olan Elekta’nın, Türkiye’deki referans merkezi seçildi. Okan Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Can Özkan Okan ve Elekta Türkiye, İran ve Pakistan Bölge Sorumlusu Can Soylu’nun karşılıklı imza atmalarıyla geçerli olan bu iş birliği; Türkiye’deki sağlık hizmetini önemli noktalara taşıyacak.

“Orta Doğu, Afrika, Asya Ülkelerinin Yönetildiği Bir Merkez”

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Hancılar, iş birliği sürecini, “Böylelikle; uzman kadromuz ve deneyimlerimizle, Ortadoğu, Afrika ve Asya ülkelerinde Elekta kullanacak olan kliniklere, cihazların kullanımı hakkında eğitim verebileceğiz. Uyguladığımız tedavi yöntemlerinden, diğer Elekta kullanıcılarının da faydalanmasını sağlamış olacağız” şeklinde açıkladı.

Hastaya Son Teknoloji Hizmet

Yapılan iş birliği sonrasında tedavi yöntemlerini, güncel ve son teknoloji cihazlar ile yaparak hastalarına A sınıfı sağlık hizmeti sunmaya devam edecek olan İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi; uluslararası alanda birçok sağlık kuruluşuna öncü oldu.

Reklamı Geç