Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OSMANLI OCAKLARI GENÇLİK KOLLARI’NDAN KINAMA..

Zeytinburnu Osmanlı Ocakları ilçe

Zeytinburnu Osmanlı Ocakları ilçe teşkilatına konulan iki adet bombayla ilgili Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Başkanlığı bir basın açıklaması yaptı.

osmanlı açıklama 1Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Eren; Zeytinburnu Osmanlı Ocakları ilçe teşkilatımıza konulan iki adet Bombayı koyanları şiddetle kınıyoruz. Bu alçaklığa lanet okumak artık acılarımızı hafifletemiyor. Her saldırı kenetlenmemizi güçlendiriyor öfkemizi artırıyor. Bu pisliği görmezden gelenler, kendilerini çok daha net, çok daha açıkça belli ediyorlar. Bizler dostumuzu da tanıyor düşmanımızı da. Biz birbirini ve ülkesini seven, canını öne koymaktan çekinmeyen bir halkız. Şerefsiz ve korkak katiller, teşkilatımızın ve güzel ülkemizin huzurunu bozamayacak. Onların bu çaresizliği, vahşi yüreklerde öfkeyle karışık bir korkuya dönüşecek. Herkes bilmeli ki bizim öfkemiz daha büyük. Gencecik canlarımızı gözünü kırpmadan katleden  ve katletmeye çalışan bu zihniyetle yılmadan mücadeleye devam edeceğiz. Tüm dünya şahittir ki; Türk milleti mücadelelerinden hep galip çıkmıştır.

Buna en güzel örneği 15 Temmuz’da verdik tanka, topa, mermiye vatan uğruna kendini siper etmiş, Kefenini giyip bu yola Allah, Peygamber, Kuran, Vatan, Millet ve Recep Tayyip Erdoğan Sevda’sıyla yola çıkmış Osmanlı torunlarını değil iki Bombayla sindirmek tüm eşkiyalarınızla üzerimize gelseniz ne yazar korkacağımızı vazgeçeceğimizi mi sanıyorsunuz? Şunu çok iyi bilin alçak vatan hainleri biz şehitliğin en güzel makam olduğu bilincinde Müslümanlarız Rabbimizden istediğimiz şehitliktir eğer Rabbim dilerse Zaten Rabbim istemediyse bombanızla silahınızla, roketinizle gelseniz ne yazar. İnna Lillahi Ve İnna İleyhi Raci’un. Seninleyiz Osmanlı Ocakları Zeytinburnu teşkilatı”

Reklamı Geç