Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖZ DEMİRCİOĞLU UNLU MAMÜLLERİ YENİLENDİ…

Ekmek, pasta ve çeşit

Ekmek, pasta ve çeşit çeşit unlu mamüllerinde Ümraniye’nin lezzet durağı Öz Demircioğlu Fırın, yenilenen yerinde renkli bir açılış töreni ile hizmete devam dedi. Açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, vatandaşlara simit ikram etti.

Fırıncılık sektörünün tecrübeli ismi Öz Demircioğlu Unlu Mamülleri, Ümraniye’deki yenilenen yerinde hizmete devam dedi. Hafta sonu renkli bir açılış töreni yapan Öz Demircioğlu Fırın’ın yeni merkezi vatandaşların ilgi odağı oldu. Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Bal, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, Türk Kızılayı Ümraniye Şube Başkanı Cemali Ergül, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya, Meclis Üyeleri Aysun Şengül, Emine Eren ve Murat Daşdemir, muhtarlar, iş insanları ve çok sayıda Demircioğlu aile dostları açılışa katılarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Birbirinden leziz ikramların sunulduğu açılışta tulum eşliğinde horon tepen konuklar hoşça vakit geçirdi. Dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesilen yeni yerin işyeri sahiplerine, çalışanlarına ve bölge insanına hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, fırının içerisini gezdi ve tezgaha geçerek konuklara simit ikram etti.

Öz Demircioğlu Fırınları olarak uzun yıllar Ümraniye, Kartal ve Çekmeköy gibi bölgelerde hizmet verdiklerini gazetemize açıklayan firma sahiplerinden Talat Demirci, temel gıdaların başında gelen ekmek ve unlu mamüllerde sağlıklı gıda, hijyen ve müşteri memnuniyetine önem veren bir anlayışa sahip olduklarını ifade etti. Anadolu Yakası Esnaf ve İşadamları Derneği ESSİAD yönetim kurulu üyesi de olan Talat Demirci, “Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayarak mutluluğumuzu paylaşan ve katılımları ile bizleri onurlandıran başta Belediye Başkanımız Sayın İsmet Yıldırım ve Emniyet Müdürümüz Sayın Cenk Bal olmak üzere, ESSİAD Başkanımız Sayın Necmettin Sarı ve yönetim kurulu arkadaşlarım ile tüm misafirlerimize teşekkür ederim” dedi.

Reklamı Geç