Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖZÇELİK; “SEÇKİN MODOKO AİLESİ GÜÇLÜ BAĞLARA SAHİPTİR”

Her yıl düzenlediği geleneksel

Her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeği davetini bu yıl farklı bir organizasyonla gerçekleştiren MODOKO, site içerisine kurduğu açık hava sofrasında; mülk sahiplerinden işverenlere, işçilerden tüm tedarikçilere kadar binlerce üyesiyle Ramazan coşkusunu paylaştı.

modoko iftar bu sene 01

Ümraniye’de hizmet veren Türkiye’nin en modern ve en seçkin mobilyacılar sitesi MODOKO, bu yılki iftar davetini farklı bir atmosferde gerçekleştirdi. Site içerisine kurduğu iftar sofrasında; dükkan sahiplerinden, işverenlere, çalışanlardan tedarikçilere kadar binlerce üyesini aynı masada buluşturan MODOKO yönetimi, yine tam not aldı. MODOKO esnafının yoğun katılım sergilediği iftarda Ramazan’ın manevi atmosferi hep birlikte yaşandı.

modoko iftar bu sene 1

Kur-an’ı Kerim okunması ve dualar eşliğinde açılan iftarda katılımcıları selamlayan MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Özçelik; “Seçkin MODOKO ailesi bu güzel birlikteliğe ve bereketli paylaşım soframıza hoş geldiniz. Her zaman olduğu gibi şu mübarek Ramazan akşamında da hep birlikte olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. MODOKO, işvereniyle çalışanıyla her bir hizmeti yürüten tüm fertleriyle büyük ve güçlü bir aile olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

modoko iftar bu sene 5Geçmişten geleceğe MODOKO’nun gerek bölgede gerekse ülke genelinde önemli bir konuma sahip bir kurum olduğuna işaret eden Başkan Ethem Özçelik; iftar davetinde sitenin kuruluşundan bugüne hizmeti geçen tüm yönetici, idareci ve esnafına teşekkür etti.

modoko iftar bu sene 2

modoko iftar bu sene 3

Reklamı Geç