Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖZER: “PARTİ İÇİ BARIŞ VE HUZURUN DEVAMI VE PARTİMİZİN İKTİDARI İÇİN ADAYIM..”

Cumhuriyet Halk Partisi’nde pandemi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde pandemi nedeniyle bir süredir yapılamayan bazı ilçe kongrelerine ilişkin genel merkezin aldığı karar sonrası hareketlilik başladı. İstanbul’da 29 Ağustos’ta kongresini yapacak ilçelerin başında Ümraniye geliyor. Geçtiğimiz yıl yönetim kurulunun istifası sonucu ilçe başkanlığının düşmesinin ardından genel merkez ve il tarafından ilçe başkanı olarak atanan Mustafa Özer, yeni dönem için aday olduğunu resmen açıkladı. www.yerelgazete.com.tr ye özel değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Özer, “Çözüm noktasında parti içi barış ve huzurun devamı, daha güçlü Ümraniye ve yeniden Ümraniye için üçüncü yol olarak her türlü görev ve sorumluluğa hazırız” dedi.

CHP Genel Merkez ve il yönetimi tarafından ilçe başkanlığı görevine atanmalarının ardından pandemi sürecine rağmen çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Mustafa Özer, “Ümraniye’de Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü olarak birlik ve beraberliği sağladığımıza inanıyorum. Daha güçlü yarınlar için İstanbul’da olduğu gibi Ümraniye’de de iktidar olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürdük, sürdürmeye devam edeceğiz. Bu noktada oluşturduğumuz komisyonlar yoluyla tabanın her kesimine temas etmeye gayret ettik. Halkımızın talep ve beklentilerine uygun çözüm projeleri üreterek hizmet ve yatırımlar noktasında toplumun huzur ve mutluluğu için çalışmalar yaptık” dedi.

29 Ağustos’ta yapılacak kongrede parti tabanının isteği doğrultusunda aday olma kararı verdiğini ifade eden Mustafa Özer; “Daha güçlü bir CHP örgütü ile daha güçlü bir Ümraniye oluşturacağımıza inanıyoruz. Bu noktada parti içi barış ve huzurun sağlanması için üçüncü bir yol olarak bu yola çıkmış bulunuyoruz. Yeniden Ümraniye diyoruz. Adaletli, eşitlikçi, hakkaniyetli, paylaşımcı, temiz siyaseti önemseyen, çalışkan, ahlaklı, değişimci, kararlı, açık ve şeffaf, ahde vefayı esas alan, ötekileştirmeye karşı, yaralayan değil, eleştirel ve tamamlayıcı anlayış, çalışmayı ortaklaştırırken kararları da ortaklaştırdığımız anlayışı temsil ediyoruz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç