Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgün ve Samimi Haberleriyle Okurların Gönlünde Taht Kuran Haber Sitesi: Webtekno..

Teknoloji ve bilim haberlerini

Teknoloji ve bilim haberlerini 2013 yılından beri okuyucularıyla buluşturan Türkiye’nin en büyük ve en samimi teknoloji portalı Webtekno, başarılı işler çıkarmaya devam ediyor. Webtekno’da teknoloji dünyası dışında oyun, bilim, uzay, sinema ve dizi dünyasından birçok güncel haberlerle de öne çıkıyor.

Teknolojinin önemli gelişmelerini her an takip edebileceğiniz haberlerinin adresi Webtekno, daha yakından inceliyoruz. 2013 yılından bu yana Türkiye’de teknolojiye ilgi duyan herkes için yayın yapan Webtekno, geleneksel habercilik kurallarını yıkıyor. Okuyucularına samimi bir dille ulaşan Webtekno, böylelikle diğer teknoloji odaklı haber sitelerine göre farklı bir tarz benimsiyor.

Teknoloji hakkındaki tüm önemli ve ilginç haberler sizlere en yalın dille anlatan Webtekno, her gün birbirinden farklı içerikleriyle teknoloji, sosyal medya, bilim, uzay, otomobil, oyunlar ve bir çok konudaki haberleri okuyucuları ile buluşturuyor. Her bilgi seviyesinden okuyucuya içerikleriyle hitap edebilen Webtekno en basitten en derine bilgi içeriyor. Webtekno’yu aynı zamanda 3 milyon aboneye sahip YouTube kanalın aracılığı ile de takip edilebilir. Webtekno Youtube kanalında yayınladığı en yeni videoları aynı zamanda internet sitesi üzerinden rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Webtekno takipçilerinin ücretsiz olan oyunları kaçırması neredeyse imkansız: Teknoloji ve bilim alanında günümüzün en farklı ve en güncel içerikler paylaşan internet sitesi olan Webtekno’da eğlenceye de her zaman yer ayrılıyor. Özellikle Webtekno Youtube kanalındaki içeriklerle mobil oyun – uygulama incelemelerini takipçileri ile paylaşıyor. Özellikle online oyun sektörünün hızla gelişmesi ve bu alanda oluşan kullanıcı talepleri bu kategorinin beslenmesine sebep oluyor. Bu kapsamda, bir online mecra ücretsiz oyun çıkardığında, Webtekno ücretsiz oyunlar hakkında yazılmış içerikleriyle ziyaretçinin karşısına ihtiyacı olduğu anda çıkarak doyurucu bilgiler paylaşıyor.

Webtekno ekibi oyun müptelaları için normalde ücretli olan yapımları takip edip, ücretsiz etkinlikleri ve kampanyaları takip ederek düzenli olarak okurlarıyla paylaşıyor. Steam, HumbleBundle, Origin, GOG ve de Uplay gibi pek çok oyun platformu üzerinden kısa süreliğine ücretsiz olan ücretsiz oyunlardan haberdar olmak için Webtekno Oyun sayfasını da takip listenize almalısınız. Böylece, oyun dünyasının en popüler yapımlarından bazılarını ücretsiz şekilde yakalama fırsatını kaçırmamış olursunuz.

Webtekno sinemaseverlerin ve dizi müptelalarının adresi: Abonelik usulü çalışan Netflix, BluTV ve puhutv gibi platformlar var. Fakat bu platformlardaki içeriklerinden hangileri bizler için uygun? İşte bu oldukça zor bir soru. Bir dolu seçenek arasında zaman zaman kayboluyor ve film veya dizi izleyeceğimiz vakti, seçmeye ayırıyoruz. En kötüsü de, bazen seçimlerimiz bizi hayal kırıklığına uğratıyor. Binlerce liste içinden, sizin zevkinize göre özenle hazırlanmış listelere ihtiyaç oluyor. Webtekno işte tam da bu noktada okuyucularına özenle hazırlanmış seçenekler sunuyor. Webtekno, bu konuda yayınlanan listeler ve haberler, her türlü seyir zevkine hitap ediyor. Size zamandan tasarruf etmenin yanında, pişman olmayacağınız seçimler yapmamıza yardımcı oluyor. Böylece, Webtekno teknolojinin hayatımıza getirdiği başka bir alanda daha bizlere çözüm sunuyor.

Webtekno abartı değil doğru bilginin adresi olmayı amaçlıyor: En tarz teknoloji sitesi Webtekno ile teknoloji, oyun ve internet – bilim dünyası hakkında güncel ve son dakika haberlerine hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsin İçeriği okuyucuyu yormadan sunan ve bilgilendiren Webtekno, diğer teknoloji haberi yapan web sitelerin aksine okuyucuyu daha hızlı sonuca ulaştırıyor.

Webtekno’yu ziyaret ettiğinizde içeriklerin kalitesi sizi kendine çekiyor ve sitede haberler arası geçiş yapıp zaman geçiriyorsunuz. Sonuçta da teknoloji ve en son trendler hakkında herkesten çok şey öğrenmiş oluyorsunuz. Liste içeriklere, hap bilgilere ve detaylı haberlere yer veren Webtekno her tarz okuyucusu için içinde içerik barındırıyor

Teknoloji başta olmak bilim, donanım, giyilebilir teknoloji, internet, kripto para, mobil, mobil uygulama, otomobil, oyun, sosyal medya, sinema ve dizi, yapay zeka,uzay, yaşam, yazılım kategorileri ile ilgili gözden kaçan önemli gelişmelerden haberdar olmak, özgün makalelere ve listelere ulaşmak için Webtekno’yu takip edin.

Webtekno mobil uygulamasındaki günlük bülten her akşam gündemin özetini sunuyor: Türkiye’nin en güncel ve samimi teknoloji sitesi Webtekno size ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor. Böylece, sevdiğiniz yazıları favorilerinize ekleyebilir ve favorilerinize aldığınız yazıya, dilediğin zaman üye girişi yaparak ulaşabilirsiniz. Ayrıca Webtekno aracılığıyla uygulamada ve sitede yer alan haber ve videoların altında kendi yorumunu yapabilir ve diğer ziyaretçilerle bunu paylaşabilirsiniz. Üyelik elbette şart değil ama sevdiğiniz makaleleri be listeleri hesabınızla kaydedebilirsiniz.

Kullanıcıları için sürekli yenilenen bir arayüze sahip olan Webtekno mobil uygulamasında teknoloji haberleri, sosyal medya gelişmeleri, Android, iOS, windows phone hakkında son bilgiler, akıllı telefonlar, tabletler hakkında detaylar, sektörel yenilikler ve ilginç ürünler hakkındaki birçok haber ve videoyu bulabilirsiniz. Türkiye’nin en büyük teknoloji ve haber portallarından Webtekno’nun hem iOS hem de Android cihazlarda kullanabileceğiniz mobil uygulaması henüz indirmediyseniz cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Reklamı Geç