Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘PARK ET UÇAKLA DEVAM ET’ PROJESİNE YOĞUN İLGİ..

İSPARK’ın Sabiha Gökçen ve

İSPARK’ın Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı’na yakın noktalarda hizmete açtığı Park Et Devam Et otoparkları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. 1500 araçlık İSPARK Atatürk Havalimanı otoparkı 24 saat 15 TL’ye hizmet verirken, 1000 araç kapasiteli Sabiha Gökçen Havalimanında günlük 10 TL otopark ücreti alınıyor.

ispark prje ilgi 3Park Et Devam Et projesi kapsamında hizmete açılan Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen otoparkları yoğun ilgi görüyor. Özellikle bayram ve yaz tialillerinde sürücüler uzun süreli uçuşlarda araçlarını İSPARK’a bırakıyor. Otopark ile havalimanı arasında yapılan ücretsiz ring servisleri ile vatandaşlar kısa sürede havalimanına ulaşabiliyor.

ispark prje ilgi 2İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteğiyle İSPARK olarak “Park Et Devam Et” otoparklarını yaygınlaştırdıklarını belirterek, sürücülerin araçlarını bu otoparklara bırakarak toplu taşıma istasyonlarını kullanmalarını teşvik ettiklerini dile getirdi.

ispark prje ilgi 1Her gün binlerce kişinin yolculuk yaptığı havaalanlarında otopark ücretleri dudak uçuklatıyor. Havaalanlarına araçlarıyla gelen sürücüler alternatif otopark alanı bulmakta güçlük çekiyor. Uzak yerlere araç park etmenin zorluğu da sürücüleri fahiş fiyatlar ödemek zorunda bırakıyor. Bir haftalık ve daha fazla yolculuklarda ödenen ücret ise 600 TL’yi geçiyor. İSPARK’ın P+R sistemi ile sürücülere hem ücret hem de servis hizmeti ile büyük kolaylık sağlanıyor.

Vatandaşların ödediği yüksek ücretlere İSPARK, park et devam et sistemiyle çözüm buluyor. Otoparkların ücreti düşük tutulurken yakın noktalarda açık otoparklar hizmete sunularak uzak mesafe kavramı da ortadan kaldırılıyor. İstanbul genelinde en büyük otopark işletmecisi konumunda olan İSPARK toplu taşıma istasyonlarına yakın noktalarda otopark ücretlerini düşük tutuyor.

Reklamı Geç