Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PAROLA; “HALKIN İTTİFAKI, ÇEKMEKÖY KARDEŞLİĞİ VE MARKA ŞEHİR”

31 Mart yerel seçimlerine

31 Mart yerel seçimlerine doğru partilerin saha çalışmaları tam gaz sürerken; CHP ve İYİ Parti’den oluşan Millet İttifakı’nın Çekmeköy Adayı Seyfettin Yıldırım, ‘Halkın İttifakı, Çekmeköy Kardeşliği ve Marka Şehir’ gibi söylemleriyle sokakta yoğun ilgi görüyor.

Adaylığı açıklandıktan sonra İYİ Parti teşkilatının da katılımıyla CHP ilçe başkanlığında partililerle buluşup çalışmaların startını veren Seygettin Yıldırım, dün Taşdelen Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk koyup saygı duruşunda bulundu ve bugün de İlçe Kaymakamı Adem Arslan ile diğer ilçe yetkililerine nezaket ziyaretleri gerçekleştirerek çalışmalarını hızlandırdı.

Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreninde Yıldırım’a çok sayıda partili ve Çekmeköylü vatandaş eşlik etti. Törende kısa bir konuşma yapan Yıldırım, Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu yüce önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları ışığından hiçbir zaman sapmayacaklarını vurguladı. Günün sonunda meclis üyesi aday adayları ile geniş katılımlı bir değerlendirme ve istişare toplantısı yapan Yıldırım, “Her kesimden herkesin temsil edileceği, adil ve hakkaniyetli bir yönetim modelini hep birlikte oluşturacağız” dedi.

Gittiği her yerde yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Seyfettin Yıldırım, ‘Halkın İttifakı, Çekmeköy Kardeşliği ve Marka Şehir’ gibi söylemleri ile sokaktan olumlu tepkiler alıyor. Parti tabanı başta olmak üzere Çekmeköy halkı, Yıldırım’ı bağrına basıyor ve umutlarını yeniden yeşerttiğini söyledikleri Yıldırım’a sahip çıkıyor. Sosyal medya üzerinden de Yıldırım’ın hesaplarındaki paylaşımlara yoğun bir ilgi yaşanıyor. Siyasetten ve partizanlıktan uzak bir yerel yönetim modeli sergileyeceklerini herkese anlatan Yıldırım; “Bu yönetim anlayışında muhtarlarımızdan STK temsilcilerine, esnafımızdan işadamlarımıza herkesin söz ve müdahil hakkı olacak” diyor.

Seyfettin Yıldırım, ikinci günün akşamında ise partili gençlerle bir araya gelerek yoğun katılımlı bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Gençlerin yoğun ilgisi ile karşılanan Yıldırım; “Ümidimiz siz gençlerle bu yola çıkıyoruz ve başarıya hep birlikte ulaşacağız” diye seslendi. Önümüzdeki günlerde saha çalışma programını daha yüksek perdeden sürdürecek olan Yıldırım, Çekmeköy’ün kanaat önderleri ile de ilçenin geleceği adına önemli toplantılar yaparak herkesin görüş, düşünce ve önerilerini alıyor…

Reklamı Geç