Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PİRAMİT HUKUK BÜROSU YENİ VE KENDİ YERİNDE İLGİ ODAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR…

Bölge kamuoyunun yakından tanıdığı

Bölge kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Avukat Özgür Kip, sahibi olduğu Piramit Hukuk Bürosu; Çekmeköy, Şahinbey Caddesi üzerindeki yeni ve mülkiyetini satın aldıkları ofisinde ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Hukuk ve Danışmanlık alanlarında hizmet veren Piramit Hukuk Bürosu; şık ve çağdaş görünümüyle alanında birçok başarıya imza atmış Avukat Özgür Kip ve ekibindeki uzman avukatlara rahat bir çalışma ortamı sunuyor. Bu başarılı çalışmaların ve deneyimlerin sonucunda Avukat Özgür Kip ve ekibi çeşitli başarı ve hukuk ödüllerine layık görülüyor.

Geniş bir yelpazede hizmet veren Piramit Hukuk Bürosu; Ceza Hukuku, Ticaret Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, Özel Hukuk, Aile Hukuku ve Takip (İcra) Hukuku gibi alanlarda çalışmalar sunuyor. Avukat Özgür Kip: “Ben bu alanlarda çalışan arkadaşlarımın koordinasyonunu sağlamakla birlikte kendim ceza davalarında fiilen avukatlık yapmaktayım” diyor.

Avukatlık görevinin yanı sıra sosyal faaliyetleri ve siyasi çalışmalarıyla da yakından tanınan Özgür Kip; 1977 yılında Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesine bağlı Mürşitali köyünde doğdu. Köy okulunda ilkokulu bitirdikten sonra ortaokulu Iğdır merkezde bulunan Atatürk Ortaokulu’nda okudu. Lise eğitimine ise Atatürk Lisesi’nde başladı; fakat dönemin koşullarının yarattığı birtakım nedenlerden dolayı lise eğitimini Iğdır’da tamamlayamadı.

Daha sonra Tekirdağ, Marmara Ereğlisi ilçesine gitti. Orada yarım kalan lise eğitimini tamamlamak ve hayatını idame ettirmek amacıyla kahyalık, bulaşıkçılık, komilik ve garsonluk gibi çeşitli işlerde çalıştı. Marmara Ereğlisi Lisesi’nde lise eğitimine devam etti. Üniversiteyi kazanmak için dershaneye gitti. Dershane masraflarını karşılayabilmek için benzer işlerde çalıştı ve lokantalarda yattı.

4 yıl boyunca Iğdır’a gitme şansı hiç olmadı dolayısıyla da o süre zarfında ailesini göremedi. O zor şartlara rağmen 1997’de 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. 4 yıl aradan sonra Hukuk Fakültesini kazanmış ve maddi anlamda hatırı sayılır bir kazanç elde etmiş şekilde Iğdır’a, ailesini görmeye gitti. Elde ettiği kazançla ailesine de destek oldu. Üniversite eğitimi süresince de çalışmaya devam etti. Girişken yapısı, güçlü iletişimi ve azmi sayesinde yaz aylarında garsonluk yaptığı esnada tanıştığı iş adamları kendisine kayıtsız kalmadı ve  burs imkanı sağladı.

Sağlanan bu burslarla üniversiteyi 2001 yılında bitirdi. Bir hukuk firmasında stajyerlik yapmaya başladı. Avukatlık Ruhsatını aldı. Stajyerken bile çok sayıda iş aldığı için artık kendi hukuk bürosunu açmaya karar verdi. 2003 yılında kısa dönem askerlikten sonra ofisini açtı. 16 yıldır kendi ofisinde 7 arkadaşıyla birlikte Piramit Hukuk olarak devam ediyor. Evli ve bir çocuk babasıdır.  

Aynı zamanda CHP’de siyaset yapmaktadır. Partinin ilçe başkanlığında çeşitli görevlerde bulundu, milletvekili aday adaylığı gibi talepleri oldu. Halen CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Hukuk Komisyonu Üyesidir. Ümraniye Kars-Ardahan-Iğdır Derneği kurucuları arasındadır. Çekmeköy KAI Derneği sekreteridir. Merkezi Ümraniye’de bulunan Anadolu Yakası İşadamları Derneği Başkan Vekilidir.

Reklamı Geç