Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PİSLİĞİNİ YOLA DÖKE DÖKE BU ŞEKİLDE DAKİKALARCA İLERLEDİ..

İstanbul Anadolu yakasında adeta

İstanbul Anadolu yakasında adeta trafik terörü estiren hafriyat kamyonları ile sık sık gündeme gelen Şile yolu Çekmeköy mevkii, bu kez de yola tüm pisliğini döke döke giden bu kamyonla gündemde..

Çekmeköy Ümraniye istikametinde seyir halindeyken; kasasında yüklü toprak ve çamur hafriyatını otoyola döke döke tam gaz giden bu hafriyat kamyonu hem çevre kirliliğine neden oldu hem de seyir halindeki diğer araçların güvenliğini tehlike altına soktu. Yol boyunca tüm pisliğini dökerek, arkadan gelen araçların ve sürücülerin can güvenliğini tehlikeye sokan kamyona yapılan ikazlar da işe yaramadı. Kendisini korna çalarak uyaran diğer sürücüleri el kol hareketleri ile tersleyen kamyon sürücüsü uzunca süre böyle yol aldı.

Ümraniye yönünde hızla ilerleyen hafriyat kamyonu, Nevzat Demir Tesisleri önünde her zamanki gibi trafik sıkışması sayesinde diğer sürücüler tarafından durdurulabilindi. Hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden bu hafriyat kamyonu ve günün her saatinde bu benzeri trafik terörü estiren kamyonların emniyet güçleri tarafından gerekli yaptırımların uygulanması bekleniyor.

Reklamı Geç