Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BİZİ GELECEĞE TAŞIYACAK TEK GÜÇ HALKIMIZIN DUASIDIR..”

Çekmeköy’ün tüm mahallelerinde gerçekleşecek

Çekmeköy’ün tüm mahallelerinde gerçekleşecek büyük halk toplantılarını Merkez Mahallesi’nden başlatan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Adayı Ahmet Poyraz, hem vatandaşı dinliyor hem de sorulara yanıt vererek yeni döneme ilişkin mesajlarını veriyor..  

31 Mart’a doğru yerel seçim temposunu artıran Çekmeköy’ün 2 dönemdir belediye başkanı ve yeni dönem Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Poyraz, ekibi ve projeleriyle saha çalışmalarını hızlandırdı. Tüm mahallelerde ‘Söz Sizde’ başlığı altında düzenlenen geniş katılımlı halk toplantılarında vatandaşı dinleyen Başkan Poyraz, sorulara da cevap veriyor. Bu akşam ilk programı Merkez Mahallesi’ndeki Giresun Çamoluklular Derneği’nde yapan Başkan Poyraz ve ekibinin ikinci durağı Çamlık Mahallesi’ndeki Erzurumlular Derneği oldu.

Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Dernek Başkanları, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programlarda konuşan Başkan Ahmet Poyraz, “10 yıl boyunca gocunacak, saklanacak ve başımızı öne eğecek zerre kadar eğri bir iş yapmadık. Onun için şimdi burada sizlerle alnımız ak başımız dik bir şekilde bir aradayız. Her zamanki gibi aranızdayız, bize hesap sorun veremeyecek hiçbir hesabımız yok” dedi. Makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu vurgulayan Poyraz, “Gönüller kazanmak baki olandır. Bizi geleceğe taşıyacak tek güç sizlerden alacağımız dualardır. Bu şehirde yaşayan herkes başımızın tacıdır” şeklinde konuştu.

Görev yaptığı 10 yıl boyunca halka verdikleri her sözü fazlasıyla yerine getirdiklerini kaydeden Başkan Ahmet Poyraz, 34 milyon TL bütçe ve 50 milyon TL borçla devir aldıkları Çekmeköy’ün bugün yapılan onca hizmet ve yatırımdan sonra tek kuruş borcu olmayan ve kasasında parası olan bir belediye haline getirdiklerini ifade etti.

10 yıl önce metro dendiği vakit insanlara hayal gelen dev bir hizmetin bugün artık Çekmeköy’e hizmet verdiğini anlatan Poyraz; “10 yıl önce metro gelecek dediğim vakit insanlarımız inanmak bir yana hayal gibi görüyordu. Bugün bir hayal gerçek oldu ve Metro artık hizmette. Her mahalleden ücretsiz ring seferlerimiz var” dedi.

190 yataklı ve her odası tek kişilik konforlu devlet hastanesinin 15 Şubat’ta hizmete açılacağını müjdeleyen Ahmet Poyraz, “Çekmeköy Devlet Hastanemiz 14 veya 15 Şubat gibi hizmete açılacak. Son derece konforlu ve mükemmel bir hastane siz halkımızın hizmetine girecek” dedi.

Ulaşımda, sağlıkta, eğitimde, altyapıda ve üst yapıda 10 yılda yaptıkları hizmetleri özetleyen Poyraz, yeni dönemde çevre, doğa ve otopark gibi alanlara daha çok ağırlık vereceklerini anlattı. Eğitim alanında ilçeye Engelliler Okulu kazandırdıklarını söyleyen Poyraz, yeni okullar için de yerler ve projelerin hazır olduğunu ifade etti…

Çamlık Mahallesi’nde tel altı caddesinin projesinin hazır olduğunu söyleyen Başkan Poyraz, Şahinbey Caddesi’nin de ayrı geliş-gidiş olarak yeniden düzenleneceğini ve bölgeye yapılan kültür merkezlerinin otopark başta olmak üzere sinema, kütüphane ve şehir tiyatrolarını bünyesinde barındıracağını ifade etti. Poyraz; “Gelecek dönem gençlerimize daha çok yatırım yapacağız. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak E-Spor merkezleri başta olmak üzere daha ilgi çeken alanlar oluşturacağız” dedi.

31 Mart seçimlerini hatırlatan Ahmet Poyraz, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım İstanbul için önemli bir şans, Çekmeköy için se çifte şans. Elbette 15 senedir Ak Parti İstanbul’u yönetiyor lakin her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Bu noktada Sayın Binali Yıldırım, bu ülkeye önemli eserler kazandıran değerli bir büyüğümüzdür. Kendisinin Çekmeköylü olması ve kardeşinin de belediyemizde yıllardır hizmet yolunda bizlerle birlikte olması ilçemiz için önemli bir şanstır. İnanıyorum ki Binali Yıldırım’ın Büyükşehir Başkanlığı döneminde Çekmeköy çok daha muhteşem hizmet ve yatırımlar kazanacaktır” dedi.

Reklamı Geç