Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

POYRAZ, BU YIL DA 10 OCAK’TA BASINI AĞIRLADI…

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ilçe genelinde görev yapan yerel gazetecileri misafir etti. Belediyede gerçekleştirilen programda gazeteciler gününü kutlayan Başkan Poyraz, kendisine yönetilen soruları cevapladı.

Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı ve Basın Yayın Müdürü Emrah Arslan ile birlikte bölge yerel basınını 10 Ocak’ta belediyede misafir eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Programlarda ya da gelmek istediğiniz zaman belediyede her zaman misafir ediyoruz ama 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için de buluşmak geleneksel hale geldi. 2019 yılı yoğun geçti, 2020 yılının da kazasız belasız, hayırlı hizmetler yaptığımız bir yıl geçirilmesini diliyorum. Savaşların olmadığı, terörün bittiği bir yıl olsun. Ülkemiz ve Mehmetçiğimiz için dua ediyoruz” dedi.

Başkan Poyraz sohbet sırasında yeni projeler hakkında da bilgi verirken şunları söyledi: “Ekonomik olarak tasarruf etmemiz gereken bir dönemdeyiz. Belediye gelirlerinde ciddi bir düşüş oldu. Eskiden ayda 100 ruhsat verirken geçen yıl yılda 100 ruhsat verdik. Bazı durumlarda tasarruf etmemiz gerekiyor ama bu olması gereken hizmetlerde söz konusu değil. Zorunlu işlerimizi asla aksatmadan çalışmaya devam ediyoruz. Alt yapının çoğunu tamamlamıştık, tabi zaman içinde ihtiyaçlar farklılaştıkça yapılması gereken şeyler ortaya çıkıyor, onları da düzenli olarak takip ediyor ve yapıyoruz. Bunun yanı sıra ilçemizin ihtiyacı olan büyük yatırımlar için de Bakanlıklarımızla görüşüp ilçemize kazandırmaya başladık. Ekonomik sıkıntı var diye yatırımlarımız durmayacak, niyet halis olunca Allah da işlerimizi rast getirerek çoğaltıyor. Önümüzdeki günlerde yüzme havuzlu spor kompleksi, gençlik kulüpleri, futbol kulüpleri için kamp alanı, kitap kafeler gibi birçok çalışmayı başlatacağız.”

Başkan Poyraz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Çekmeköy ziyaretine de değinerek; Seyir Terası, Taşdelen Kavşağı ve Taşdelen metro hattının yeniden gündeme alındığını, Çamlık Mahallesi Tel Boyu projesinin ihalesinin de yeni yılla birlikte yapıldığını ve en kısa sürede çalışmanın bitirileceğini söyledi.

Geçmiş yıllara dönüp baktığında hayallerinden, vadettiklerinden daha fazlasını ilçeye kazandırdıklarını belirten Başkan Poyraz, “Geçmişe dönük keşke yapsaydık dediğim şey gençlerle daha çok sohbet etmek, onlara daha fazla vakit geçirmek diye düşünüyorum. Çünkü toplumsal olarak kötüye gidiş var, şiddet çoğaldı, kimsenin kimseye tahammülü kalmadı. Gençlere doğru yolu gösterip, onları sürüklendikleri yerden kurtarmamız gerekiyor. Hepsine ulaşamayız belki ama bir tanesinin bile hayatına dokunabilirsek ne mutlu bize. Şimdi her Salı bir lise ile boğaz turu yapıyor, orada birlikte vakit geçiriyoruz. Onlarla konuşuyorum, dinliyorum hayattan neler beklediklerini anlamaya çalışıyorum. Bu projede bize imkanlarını açan Üsküdar Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Reklamı Geç