Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

POYRAZ; “CAMİİ YAPTIRMAK İSTEYEN HAYIRSEVERLERİMİZİ OKUL YAPMAYA TEŞVİK EDİYORUZ”

Her yıl düzenli olarak

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü buluşmasını, pandemi sürecinden dolayı gecikmeli olarak bugün ve kısıtlı şartlarda yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ilçe genelinde süren ve planlanan çalışmalara ilişkin kısa bir değerlendirmede bulundu. Çekmeköy’de 12 yılda her alanda önemli mesafeler kaydettiklerini ifade eden Başkan Poyraz, “Bu şehrin ihtiyacı yok mu elbette var mesela okul gibi. Bize gelip camii yaptırmak isteyen hayırseverlerimizi okul yapmaya yönlendiriyoruz” dedi.

Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı ve Basın Yayın Müdürü Emrah Arslan ile birlikte yerel gazetecilerle değerlendirme toplantısı yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “Her yıl 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü buluşmamızı bu sene malum pandemi yüzünden yapamadık. Kısıtlı şartlarda gecikmeli de olsa kısıtlı gelmekten mutluluk duydum. Umarım daha sağlıklı günlerde daha rahat buluşmalar gerçekleştiririz” dedi. Başkan Poyraz, son 1 hafta içerisinde Covid-19 salgınında hayatlarını kaybeden eski belde belediye başkan yardımcısı Mustafa Kaynar, eski meclis üyesi Sait Yurttapan ve genç meclis üyesi Bülent Aydoğdu’yu rahmetle andı.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Ahmet Poyraz, belediye bütçesi, okullar ve spor salonları, sağlık çalışmaları, park ve yeşil alan, kütüphane ve gençlik kafeler, fen işleri, ibadethaneler, kültürel etkinlikler, ulusal ve uluslararası projeler, spor etkinlikleri ve sosyal belediyecilik alanında yaptıkları çalışmalarla Çekmeköy’ün son 12 yılda büyük mesafeler kaydettiğini ifade etti. “Daha yaşanılabilir bir Çekmeköy için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyen Poyraz; “Tüm bu yapılan hizmet ve yatırımlara rağmen ihtiyaç yok mudur elbette vardır. Örneğin ilçemizin hala okul ihtiyacı vardır. Bize gelip camii yapmak istediğini bildiren hayırseverlerimizi okul yapmaya teşvik ediyoruz. Çünkü ilçemizin camilerden daha fazla okula ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

Belediye olarak yaptıkları engelliler okulunun eşi benzeri olmayan bir proje olduğunu ifade eden Poyraz, “Bu muazzam hizmeti belediye olarak biz işletmek istiyoruz” dedi. Vatandaşın hayır duası sayesinde ayakta kaldıklarına inandıklarını tekrarlayan Başkan Poyraz; “Geçen çevre bakanımızın ilçemizi ziyaretinde birlikte kilometrelerce yol yürüyüp vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Halkımızın bize ve ekibimize olan yakın duruşu ve teveccühü her şeyi anlatıyor. Milletimiz bize asla yabancılık çekmiyor çünkü bizi her gün yanında görüyor. Her isteğini bize rahatlıkla iletebiliyor ve sonrasında çözümleri görüyor. Bu şehirde bize oy veren, vermeyen herkesle gece gündüz her zaman birarada, gönül gönüle bu kenti yönetiyoruz” dedi.

Reklamı Geç