Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

POYRAZ; “ÖNEMLİ OLAN BAŞKAN SEÇİLMEK DEĞİL SINAVI GEÇEBİLMEK..”

31 Mart seçimlerinde 3

31 Mart seçimlerinde 3 adayın yarıştığı Çekmeköy’de çekişmesiz bir yarış gerçekleşti. “Ustalık” dönemi olarak adlandırdığı 3. dönemin vizesini başarılı bir sonuçla alan mevcut başkan ve Cumhur ittifakı adayı Ahmet Poyraz, yeni dönemin ilk mesaisinde; “Şimdi daha çok çalışma zamanı” diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yeni dönemde Çekmeköy Belediye Meclisi Ak Parti 18+4, CHP 13 ve DP 2 üye olarak şekillendi.

Çekmeköylüler tarafından 31 Mart yerel seçimlerinde üçüncü kez belediye başkanı seçilen Ahmet Poyraz’ın ustalık dönemi mesaisi başladı. Başkan Poyraz’ın 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde üçüncü kez belediye başkanı seçilmesinin ardından, ilk iş gününde mesai arkadaşları tarafından güllerle karşılandı. “Ustalık dönemin hayırlı olsun” diye karşılanan Poyraz, mesai arkadaşlarına emekleri için teşekkür ederek şunları söyledi:

“Seçimi kazanmak, başkan olmak büyük bir sınav. Başkan olmak kolay, önemli olan bu sınavı geçebilmek. İnsanlar bizlere güveniyor ve eskilerin deyimiyle şehrin emini olarak mallarını, mülklerini emanet ediyorlar. Bizler üstlendiğimiz bu sorumluluğun hakkını verebiliyorsak sınavı geçebiliriz demektir. Elhamdülillah, üçüncü kez bu görevi bize layık gören Çekmeköylüler’e daha çok çalışıp hizmet edeceğiz. Bizim çalışmamızdaki samimiyeti gören hemşerilerimize teşekkür ediyoruz, bu defa CHP’li kardeşlerimizden de bize oy geldi. İşte bu gönülde çalışmamızın karşılığıdır.”

Bu zorlu yolculukta yol arkadaşlarının önemli olduğunu söyleyen Başkan Ahmet Poyraz, “Bana başkan olduğum için değil, Ahmet Poyraz olarak yol arkadaşlığı yapan arkadaşlarıma, canı gönülden çalışan personelime çok teşekkür ediyorum. Bize siyaseten yakınlaşma değil, gerçek sevgi ile bağlılık yeter” dedi.

Başkan Poyraz, 20 yıldır birlikte siyaset yaptığı ve iki dönem Başkan Yardımcılığını yapan Şenol Çetin’e teşekkür ederken duygusal anlar yaşandı. Poyraz, “İlçe başkanlığım döneminde, ilçe başkan yardımcısı olarak yola koyulduğumuz Şenol Ağabey’ime destekleri için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında da ailesi ve sevdikleriyle sağlıklı, uzun, ömürler diliyor, her zaman desteğini bekliyorum” dedi. Bu dönem meclis üyesi adayı olmayarak siyasete ara veren Şenol Çetin de konuşmasında mesai arkadaşlarıyla vedalaştı.

Reklamı Geç