Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

POYRAZ, YENİ DÖNEMİN MESAJLARINI ÇEKMÜDER’DE VERDİ..

ÇEKMÜDER’de konuşan mevcut başkan

ÇEKMÜDER’de konuşan mevcut başkan ve Cumhur İttifakı Çekmeköy Adayı Ahmet Poyraz; “Yeni dönem ustalık ve halkla daha fazla diyalog dönemi olacak. Belediye başkan yardımcılarımın büyük bölümü değişecek ve daha dinamik kadrolar işbaşına gelecek. STK’lardan sorumla başkan yardımcısı olacak” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine doğru saha çalışmalarını sürdüren Ak Parti ve MHP’nin ortağı olduğu Cumhur İttifakı Çekmeköy Adayı ve Mevcut Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, sabah kahvaltısına konuk olduğu Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER’de yeni döneme ilişkin önemli mesajlar verdi. Çekmeköylü işadamlarının talep ve sorularını yanıtlayan Poyraz, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen’in selamlama konuşmasıyla başlayan programda işadamları sektöre ve ilçenin sorunlarına ilişkin sorularını Başkan Poyraz’a iletti.

31 Mart’ta halkın yeniden görev vermesi halinde artık ustalık dönemini Çekmeköy’e yaşatacağını kaydeden Poyraz, “Yeni dönemde daha fazla istişare ve sizlerle daha sıkı diyalog olacak” dedi. Yeni dönemde kadrosunu da yenileyeceğini kaydeden Ahmet Poyraz; “Daha dinamik ekipler oluşturacağız. Bir defa belediye başkan yardımcılarımızın büyük kısmını yenileyeceğiz. Zaten mevcut arkadaşlarımızın da bu yönde kendi talepleri var” şeklinde konuştu.

İşadamlarının eğitimle ilgili sorularına da yanıt veren Poyraz; ilçede 2 tanesi Hamidiye’ye, 2 tanesi Çamlık’a, 1 tanesi Mimar Sinan’a ve 2 tanesi de Merkez mahallesine olmak üzere 7 yeni okulun acilen yapılacağını söyledi ve bu konuda gerekli tüm işlemlerin bittiğini kaydetti. Çekmeköy’e bir engelliler okulunun yapımını başlattıklarını da ifade eden Poyraz, “1 tane de fen lisesi yapacağız ve Çavuşbaşı’ndaki Migros’un arka tarafındaki 12 bin metrekarelik alanı da okul için devrini yaptık. Yine Taşdelen bölgemizde ve ilçemizin değişik yerlerinde toplam 17 ayrı yerin eğitim alanı için girişimini yapmış durumdayız. Yeni dönemde sınıf mevcudu hedefimiz 28-30 öğrenci” dedi.

İşadamlarının elektrik, su ve doğalgaz idarelerine yönelik talepleri karşısında Başkan Poyraz, İGDAŞ ve İSKİ bölge müdürlüklerinin çok yakında belediye binası yanına getirileceğini söyledi. Bazı işadamlarının dile getirdiği AVM sorusu üzerine Başkan Poyraz; “Çekmeköy’de dünya markası bir AVM projesi hayalim hep oldu. Özellikle Özyeğin ile birlikte böyle bir projeyi düşündük ancak malum ekonomik kriz benim bu hayalimi biraz erteledi. Yeni dönemde bu hayalimi umarım gerçekleştiririz” dedi. Poyraz, Çekmeköy’de alkollü içki satışı yapan yerlerin açılmasına yönelik taleplere karşılık yeni dönemin ilk meclis toplantısında konuya ilişkin çalışma yapılacağını sözlerine ekledi.

Ahmet Poyraz şunları söyledi: “Her sorun ve sıkıntının yansıdığı bir kardeşinizim. Sizlerden, içinizden biriyim. Ben de sizler gibi bir işadamı, müteahhit ve girişimciyim. Görev yaptığım süre boyunca bize taş atana bile biz ekmek uzattık. Hatayı her zaman öncelikli olarak kendimizde aradım. Her gün onlarca kilometre yol yürüdüm Çekmeköy sokaklarında. Her zaman halkımızın arasında oldum. CHP’li bir meclis üyesi arkadaşımız bana, ‘Başkanım Cemevi’nde seni benden daha çok seven var’ diyorsa bu bizim için büyük bir mutluluk. Cami’ye de Cemevi’ne de eşit hizmet için çalıştık. Hizmet gayemiz oy için olmadı. Gecenin saat 12’sinde Ümraniye’de korumasız tek başına gezen bir kardeşinizim. Bayramlarda annem ve babamdan sonra iş yaptığım insanları arar helallik alırım ve bayramlaşırım. İşimde, ticaretimde ve de belediye başkanlığımda hep insanı ve insanlığı kendime şiar edindim. Şimdi nasip oldu yeni bir seçim dönemine giriyoruz ve inanıyorum ki 31 Mart’ta halkımız bize yeniden güven tazeleyecek ve sizlerle birlikte bu şehri yönetmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç