Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

POYRAZ’DAN ÇEKMEKÖY’E HİZMET EDENLERLE VEFA BULUŞMASI

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2009-2014 döneminde Çekmeköy’e hizmet veren meclis üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Poyraz,  Çekmeköy Belediyesi’nde gerçekleşen toplantıda ilçe için planlanan yeni projelerin müjdesini verdi.

cekmekyvefabulusma1Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2009-2014 yıllarında Çekmeköy için birlikte çalıştığı eski meclis üyeleri bir araya gelerek, yeni dönem için istişare yaptı. Toplantıya; AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve başkan yardımcıları da katıldı. Bir dönem mesai arkadaşlığı yaptığımız arkadaşlarımızın görüşlerine hala çok önem veriyoruz diyerek toplantının amacını belirten Başkan Poyraz şunları söyledi: “Çekmeköy’ün kuruluş döneminde yaptığımız yatırımlarda hepinizin emeği var. Bu şehri birlikte yapılandırdık. Sizleri unutmadığımızı, görüşlerinize önem verdiğimizi belirtmek isterim. Dost olarak, kardeş olarak burada her zaman yeriniz var. Kapılarımız her zaman sizlere açık.”

cekmekyvefabulusma7Anadolu Yakası’nın Tabiat Parkını Projelendiriyoruz

Seçim dönemi hazırlanan Çekmeköy Seyir Tepesi ve Gölet Projeleri’nde önemli bir aşama kaydedildiğini belirten Başkan Poyraz, Anadolu Yakası’na büyük bir tabiat parkı kazandırmak için hazırlıklar yapıldığını belirtti. 5 milyon 100 bin m²’lik bir alanı, sadece Çekmeköylülerin değil tüm İstanbul’un doğa ile buluşma merkezi haline getirmek için bir proje hazırladıklarını belirten Başkan Poyraz, ilçenin doğal güzelliklerini korumaya azami özen gösterdiklerini belirtti.

cekmekyvefabulusma5Alternatif Yol, Trafik Sorununu Çözecek

Başkan Poyraz, ikinci köprü bağlantısı nedeniyle Çekmeköy-Ümraniye sınırında Nevzat Demir Spor Tesisleri önünde yaşanan trafik sıkışıklığı sorununun 2015 sonbaharında açılacak alternatif yolla, çözüme kavuşturulacağının müjdesini verdi.

cekmekyvefabulusma2Mahalle Kültürü Yok Edilmemeli

Alışveriş merkezlerindeki artışın özellikle küçük esnafı zor durumda bıraktığını ve mahalle kültürünü öldürdüğünü belirten Başkan Poyraz, “İhtiyaç halinde 1 ya da 2 alışveriş merkezi yapılabilir ama fazlası, faydadan çok zarar veriyor. Mahalle kültürünün ölmesi birçok sorunu da beraberinde getiriyor. Eskiden sepet sarkıtılır alıveriş yapılırdı. Parası olmayan bile alışverişini yapar, ödemesini sonra yapardı. Şimdi kimse kimseyi tanımıyor, üzerinde parası olmayan marketlerden bir şey alamıyor. Eskiden öğrenciler okullara yürüyerek giderdi. Şimdi aileler 200 metrelik mesafedeki okullara çocuklarını servisle gönderiyor. Çocuklar çocukluklarını yaşayamıyor, servisler trafiği kilitliyor. Bu sorunların önüne geçmek için mahallelerde iyi eğitim veren okullar, kaliteli hizmet anlayışı olan dükkanlar açılmalı, ihtiyaçlar yerel bazda karşılanmalı” dedi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, toplantı sonunda katılımcılara teşekkür plaketi takdim etti.

cekmekyvefabulusma6

cekmekyvefabulusma4

Reklamı Geç