Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PROJELERİ, EKİBİ, GENÇ VİZYONU VE PROGRAMIYLA İLGİ ODAĞI…

27 Şubat’ta olağan genel

27 Şubat’ta olağan genel kurulunu yapmaya hazırlanan Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’te kongre heyecanı tümü hızıyla sürerken genel başkan adayı İlhan Bayram, projeleri, ekibi, vizyonu ve programıyla delegelerin desteğini kazanmaya devam ediyor. Hafta sonu ilk geniş katılımlı proje sunum toplantısını gerçekleştiren Bayram’a onlarca dernekten açık destek sözü geldi.

Kısa adı TOKDEF olan Tokat İli Dernekler Federasyonu’nda kongreye sayılı günler kala genel başkan adayı İlhan Bayram, projeleri, ekibi, vizyonu ve programıyla destek kazanmaya devam ediyor. Hafta sonu ilk geniş katılımlı proje sunum toplantısını gerçekleştiren İlhan Bayram’a 14 dernek başkanı daha açık destek sözü verdi. Göreve seçilmesi halinde nasıl bir TOKDEF’i hayata geçireceğini projeleriyle anlatan Bayram, icraat dönemini başlatacaklarını açıkladı. Bugüne kadar bir çok sivil toplum kuruluşunda aktif görevler aldığını kaydeden Bayram, “TOKDEF’te büyük değişim ve dönüşüm sürecini hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Tokat derneklerinin yaşadığı çeşitli sıkıntılara bir bir çözüm bulacaklarını kaydeden İlhan Bayram, göreve seçilmeleri halinde ilk bir yıllık süreçte federasyon için yeni bir merkez, gençlere istihdam, öğrencilere burs desteği, TOK-KART, mobil veri paylaşımı gibi pek çok projeyi acilen hayata geçireceklerini anlattı. Uzun vadede hemşeriler arası birlik ve beraberliği güçlendirici etkinlikler ve sosyal tesis edinme gibi daha pek çok projesi olduğunu ifade eden Bayram, projeleri hayata geçirmek için nasıl kaynak bulacaklarını da örnekleriyle izah etti. Bayram, “Bu işler ufuk meselesi, geçmişi iyi analiz edip geleceği ona göre okuyabilme öngörüsü. Artık ‘ben’ kavramını değil, ‘biz’ anlayışını egemen kılıyoruz. Karşılıklı güven, samimiyet ve iyi niyetle her şeyin üstesinden geliriz. Gençliğimiz var, imkanlarımız var ve en önemlisi sizin gibi birbirinden kıymetli hemşeri potansiyelimiz var. Yeter ki icraat adamı olalım” şeklinde konuştu.

TOKDEF Adayı İlhan Bayram’ın yıllardır bütün derneklerin yanında ve destekçisi olduğunu ifade eden katılımcılar, genç ve tecrübeli duruşu, vizyonu, projeleri ve ekibine güvenip inandıkları için kongrede açık destek sözü verdiler. Doğru projelerin güvenilir yönetim kadrolarıyla gerçekleşebileceğine inandıklarını ifade eden TOKDEF delegesi dernek başkanları, İlhan Bayram ile birlikte hareket ederek daha güçlü bir federasyon oluşumuna katkı vereceklerini söylediler. İlhan Bayram’ın önümüzdeki günlerde daha geniş katılımlı toplantılarda delegelerle biraraya gelmesi bekleniyor.

İlhan Bayram’ın bugünkü proje sunum toplantısında da anlattığı, ilk bir yıllık görev sürecinde hayata geçirmeyi planladığı projelerden bazıları şu şekilde:

Reklamı Geç