Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramazan Çekmeköy’de bir başka yaşanacak

Toplumun her kesimine hitap

Toplumun her kesimine hitap eden dolu dolu bir Ramazan programı hazırlayan Çekmeköy Belediyesi, etkinliklerin tanıtımını Taşdelen’de gerçekleştirdi.

cekramz1Çekmeköy Belediyesi Ramazan etkinlikleri tanıtım programı Taşdelen Ramazan etkinlik alanında gerçekleşti. Tanıtım programına Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Müftü Harun Cimitlioğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, cami imamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

cekramz3Ramazan ayını anlatan Bakara suresi 185. ayeti ve dualarla başlayan programda, vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bu ay kardeşlik, birlik ve beraberlik ayıdır. Bizler de bu vesile ile sokak iftarlarında vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Karşı komşusunun cenazesinden haberi olmayan ailelerin bir arada yaşadığı bu çağda insanları iftar sofralarında bir araya getireceğiz. Bu sayede kardeşlik bağlarımızı güçlendireceğiz, kuvvetli bir birlik oluşturacağız” dedi.

ramzcek33Programda vatandaşları selamlayan Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız da, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerken, bu ayın insanlık, sevgi, barış ve huzur için  fırsat ayı olduğunu belirtti. Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı ise Ramazan ayının tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyerek, Ramazan’ın insanları birleştirmesi yönündeki duygularını ifade etti.

cekramz4Çekmeköy Belediyesi Ramazan ayı boyunca 17 mahallede sokak iftarı düzenleyecek. Taşdelen Lunapark, Doğa Park ve Mehmet Akif Meydan Parkı’nda hazırlanan etkinlik alanlarında sinema filmleri, tiyatrolar, söyleşiler, konferanslar ve konserler vatandaşlar ile buluşacak. Ahmet Özhan, Abdurrahman Önül, Necemettin Nursaçan, Ömer Döngeloğlu, Yavuz Bahadıroğlu ve Yalçın Özden gibi bir çok önlü isim Ramazan boyunca Çekmeköylüler ile olacak. Teravih sonrasında ise camilerde limonata ve lokum ikramı olacak. Tanıtım programı hazırlanan tanıtım filminin izlenmesi ve Başkan Poyraz’ın günün anısına hazırlanan hediyeleri takdim etmesiyle son buldu.

 

Reklamı Geç