Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RAMAZAN YAKLAŞIYOR, ÇEKMEKÖY’DE HAZIRLIKLAR BAŞLADI..

Çekmeköy Belediyesi iftar buluşmaları

Çekmeköy Belediyesi iftar buluşmaları ve belediye bahçesinde kurulacak Ramazan etkinlik alanı için hazırlıklara başladı. İlçede faaliyet gösteren STK temsilcileriyle bir araya gelip istişarelerde bulunan Başkan Ahmet Poyraz ve ekibi, herkesin memnun kalacağı bir etkinlik alanı için çalışmalarını sürdürüyor.

Çekmeköy Belediyesi yaz Ramazanları’nın vazgeçilmezi açık hava iftarlarını mahallelere göre planlarken, 7’den 70’e tüm Çekmeköylülerin buluşma noktası olan etkinlik alanı için de çalışmalarını başlattı. Bir ay boyunca her akşam farklı bir etkinlikle kapılarını açacak olan Ramazan alanı, bu yıl da belediye bahçesinde kurulacak. Büyükler, Kuran-ı Kerim tilaveti, naat dinletisi, sohbet programları ve ilahi konserlerinde buluşurken; Ramazan’ın vazgeçilmezi Hacivat ve Karagöz, Meddah Hikayeleri, Nasreddin Hoca tiyatrosu gibi Ramazan ayını sevdirecek etkinlikleri ve oyun alanlarında misafir edilecekler.

Etkinlik alanının en hareketli bölgelerinden biri olan hemşehri sokağı bu yıl da ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının kullanımına sunuldu. Özellikle hemşehri derneklerinin ilgi gösterdiği 20 dükkanlı sokakta yerleşim planı, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde dernek yöneticilerinin katıldığı toplantı ile belirlendi. Dernek temsilcileri çektikleri kura ile kendi dükkanlarını seçmiş oldu.

Ramazan etkinliklerinin tanıtım ve istişare porgramında dernek temsilcilerini selamlayan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “Ramazan ayı münasebetiyle bu meydan misafirlerimizi ağırlayacağımız bir alan olacak. İstiyoruz ki bu güzel alanı vatandaşlarımızla birlikte Ramazan’ın ruhuna uygun şekilde aktif kullanalım. Geçtiğimiz yıllarda kurduğumuz alana ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu yılda ekip arkadaşlarımız güzel bir çalışmayla iyi bir iş çıkardı. İnşallah herkesin memnun kalacağı bir etkinlik alanı olacak. Tüm vatandaşlarımızı Ramazan’ın manevi havasını soluyacakları alanımıza davet ediyorum” dedi.

Reklamı Geç