Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE AK PARTİ’DEN ŞOFÖR ESNAFINA ZİYARET..

Ümraniye Şoförler Odası’nı ziyaret

Ümraniye Şoförler Odası’nı ziyaret edip referandum için şoför esnafından destek isteyen Ak Parti İlçe Başkanı Çakıroğlu, “Milletimizin kararı ile daha güçlü Türkiye’yi hep birlikte oluşturacağız” derken Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da; Ümraniye metrosunun referandum öncesi hizmete alınacağını ve metronun şoför esnafının işini azaltmak yerine artıracağını söyledi.

ümraniye ak parti şoförler odası ziyaret 616 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası’nı ziyaret ederek ‘Neden Evet oyu verilmesi gerektiğini’ anlatan Ak Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ve ilçe yöneticileri ile Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, destek sözü aldıkları şoför esnafınca çiçeklerle karşılandılar. Oda Başkanı Nezih Mert’le birlikte şoför esnafının istek ve talepleri ile sorularını da dinleyen Ak Parti İlçe Başkanı Çakıroğlu, değişiklik yapılan 18 madde ile ilgili tek tek değerlendirmeler yaptı.

ümraniye ak parti şoförler odası ziyaret 1Toplantının başında kısa bir selamlama konuşması yapan Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert, “Ülkemizin geleceği ve milletimizin daha güçlü bir yönetim şekline kavuşması için biz şoför esnafının tercihi zaten bellidir” şeklinde konuştu.

ümraniye ak parti şoförler odası ziyaret 2KÜÇÜKKAPDAN; “ÜMRANİYE METROSU REFERANDUM ÖNCESİ HİZMETE GİRECEK”

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kücükkapdan da konuşmasında, yollardan köprülere Ak Parti iktidarının icraatlarıyla başta şoför esnafı olmak üzere herkesin gönlünde taht kurduğunu kaydetti. Şimdi daha güçlü Türkiye için yeni bir süreç için hazırlandıklarını ifade eden Küçükkapdan, “Bakın sizlerin huzurunda bütün Ümraniye ve Anadolu yakasına çok önemli bir müjdeyi vermek istiyorum. 16 Nisan referandumundan önce inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın da açılış programına aldırmaya çalıştığımız Ümraniye metrosunun Yamanevler durağı kısmına kadar olan bölümünü hizmete açıyoruz. Şu an test sürüşleri başlamış olan Üsküdar Ümraniye metrosu siz şoför esnafımızın işlerini azaltmayacak aksine daha da artıracak. Rızkı veren Allah..” şeklinde konuştu.

ümraniye ak parti şoförler odası ziyaret 3ÇAKIROĞLU; “TUTTURMUŞLAR TEK ADAM MUHABBETİ GİDİYORLAR”

Ziyarette muhalefetin sıkça ifade ettiği tek adam iddialarını da değerlendiren Çakıroğlu, “Tutturmuşlar bir tek adam muhabbeti gidiyorlar. Şu an mevcut Cumhurbaşkanlığı yetkileri zaten gereğinden fazla ve Sayın Erdoğan ülke menfaatleri doğrultusunda bu yetkileri kullanıyor. Sayın Erdoğan iddia edildiği gibi yeni bir yetki gücü peşinde değil, bu ülkenin gelecek yüzyıllarda hiç kimsenin etkisi ve teesiri altında kalmadan milletin kendi iradesini hür bir şekilde tecelli etmesine daha iyi zemin hazırlamak içindir” şeklinde konuştu.

ümraniye ak parti şoförler odası ziyaret 4Şoför esnafının ‘idam isteriz’ tarzındaki sorulara ise Çakıroğlu; “Biliyorsunuz ben aynı zamanda bir avukatım ve müsaade ederseniz hukukçu kimliğimle cevap vereyim. İdam tartışması bu ülkede ayrı bir mecra, şu anki anayasa değişiklik maddeleri ayrı bir mecra. Dolayısı ile bu değişiklik 16 Nisan’da sizlerin desteği ile onandıktan sonra sıra elbette milletin bu talebine de gelecektir. Ancak şunu bilmenizi isterim ki; uluslararası hukuk içtihatları gereği idam dahil çıkan hiçbir yeni kanun eğer suçlunun aleyhine ise geçmişe dönük işleyemez. İşte bu noktada siz milletimizin talebi ile gelecek olan idam kararı için parlamento nasıl bir uygulama şekli belirleyeceğini referandumdan sonra oturup düşünecektir” dedi.

ümraniye ak parti şoförler odası ziyaret 5

Cumhuriyet tarihimiz boyunca her bir buçuk yıla bir hükümet düştüğünü kaydeden Çakıroğlu, 18 yaşında vekil olma, yargının yapısı ve diğer tüm maddelere ilişkin değerlendirmelerini şoför esnafıyla tek tek paylaştı.

Reklamı Geç