Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RESUL TAŞÇI VE AİLESİ’NİN GURURLU VE EN MUTLU GÜNÜ..

Ümraniye Bakkallar, Bayiler ve

Ümraniye Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı, biricik oğlu Mesut Taşçı’nın Tunceli’de vatani görevini başarıyla tamamlayıp yuvasına dönmesinin haklı gurur ve mutluluğunu dostlarıyla paylaştı.

resul tascı asker mesut 5Biricik oğlu Mesut Taşcı’nın Tunceli’de vatani görevinin tamamlayıp ailesine kavuşmasının haklı gururunu ve mutluluğunu dostlarıyla paylaşan Ümraniye Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı, adak kurban kestirip lokmalar yedirdi ve edilen dualar eşliğinde aynı mutluluğu tüm Mehmetçik Aileleri’nin de yaşaması dileğinde bulundu. Aile dostları ve iş çevresinin yalnız bırakmadığı Resul Taşçı, bu mutlu gününde yanında olan herkese teşekkür etti.

resul tascı asker mesut 8Kestirdiği adak kurbanın ikramını bizzat elleri ile konuklarına servis eden Resul Taşçı yaptığı kısa selamlama konuşmasında; “Hepimiz askerlik görevi yaptık lakin insan yine de heyecanlanıyor, meraklanıyor ve duygulanıyor. Oğlum Mesut da şükürler olsun ki bu kutsal görevi tamamlayıp bizlere döndü. Allah tüm Mehmetçiklerimize ve ordumuzun her bireyine güç ve kuvvet versin ailelerine de yardım etsin.  Dualarımız her zaman Mehmetçiklerimiz için oldu ve olmaya devam edecek. Oğlum Mesut, oralarda görev yaptığı sürece onunla birlikte aynı nöbeti bizler de buralarda tutuyorduk. Şükürler olsun bugün kutsal görev tamamlandı ve oğlumuz ailesine kavuştu. Darısı diğer tüm vatan evlatlarına olsun” dedi.

resul tascı asker mesut 3Ailesine kavuşma gününde kendilerini yalnız bırakmayan aile dostlarına teşekkür eden Mesut Taşçı da; “Askerlik görevinden sonra ailelerimizin kıymetini daha iyi anladık” şeklinde konuştu. Konuklar daha sonra Resul Taşcı’nın bizzat hazırladığı ve oğlu Mesut Taşcı ile anılarının olduğu fotoğraf ve görsellerden oluşan duygu yüklü kısa bir film gösterisi izledi. Yenilen lokmalardan sonra hep birlikte dualar edildi.

resul tascı asker mesut 9

resul tascı asker mesut 7

resul tascı asker mesut 6

resul tascı asker mesut 4

resul tascı asker mesut 2

resul tascı asker mesut 1

Reklamı Geç