Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RIZA İMAMOĞLU ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI..

‘Aynı dava, farklı kulvar’

‘Aynı dava, farklı kulvar’ diyerek Çekmeköy Ak Parti İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu resmen açıklayan Rıza İmamoğlu: “Yeni Türkiye ve Yeni Çekmeköy şiarıyla hareket edeceğiz” dedi.

rıza imam3Ak Parti’de başlayan heyecanı tüm hızıyla sürerken adaylar da netleşmeye başladı. Yarışın en hararetli geçmesi beklenen ilçelerin başında gelen Çekmeköy’de aday sayısı 4’ü buldu. Basın toplantısıyla adaylığını açıklayan partinin önde gelen isimlerinden Rıza İmamoğlu, “Davamız aynı sadece kulvarımız farklı” mesajı verdi. “Ülkemiz, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin iktidarda olduğu son 12 yıl boyunca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hemen her alanda  olağan üstü bir gelişme yaşadı” diyerek açıklamasına başlayan Rıza İmamoğlu, özetle şu şekilde konuştu:

rıza imam2“Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılı olan 2023’e 8 yıl kala, yaşadığımız her gün, ülkemiz ve insanımız için hayati önem taşımakta. Hele 2015 yılında ülkemizin yeni bir genel seçim yaşayacak olması, yakın geleceği gerek partimiz ve gerekse ülkemiz için daha da önemli kılıyor. Çekmeköy ilçemiz kurucu ilçe başkanımız Sayın Şahmettin Yüksel başkanlığında, mevcut belediye başkanımız Sayın Ahmet Poyraz’ın adaylığında 2009 seçimlerinde İstanbul’da örnek olmuş, büyük bir başarı göstermiştir.

rıza imam42009 sonrasında ilçemizin çehresinin nasıl değiştiğine;  Belediye Binası, Spor Kompleksleri, çok sayıda açılan okullar, yapılan parklar, kültür merkezleri ve üniversitesi ile birlikte şahit olduk. Yine kısa bir süre içinde nikah sarayı, metro istasyonları ve hastane kompleksine de kavuşuyor olacağız. Çekmeköy İlçe Başkanlığı seçimlerine bizim bakış açımız yukarıda arz etmeye çalıştığım Türkiye ve Çekmeköy, vizyonuyla örtüşen bir anlayışa, enerjiye, liyakate ve en önemlisi sadakate sahibiz.

Büyük Türkiye Yolunda, Durmak Yok Yola Devam, Yeni Türkiye Yeni Çekmeköy şiarıyla hareket ederek çıktığımız yolda; İlçemizde başkanlığa ve yönetime talip olmak bizim için, bir koltuğa ya da makama talip olmak değil; ülkemize, milletimize, şehrimize ve ilçemize karşı hizmet etmek için elimizi taşın altına koymaktan ibarettir.

Bu seçimin partimizin 2023 vizyonunda belirtildiği gibi, uzlaşma kültürüne dayalı, ilkeli ve kardeşçe bir ortam içinde, birleştirici ve bütünleştirici, kaynaştırıcı ve güçlendirici bir seçim olacağına inanıyorum. Bu seçimlerden de bir ve beraber olarak, güçlenerek ve kuvvetlenerek çıkacağımızdan eminim. İlçe başkanlığına layık görülmem halinde, ekibim ve arkadaşlarımla birlikte Ak Parti ruhuna ve ilkelerine uygun bir çalışma içinde olacağımız bir taahhüt değil, hakikattir. Bugüne kadar partimiz içinde verdiğimiz mücadele ve hizmet, bundan sonraki çalışma ve gayretimizin de göstergesidir.”

Reklamı Geç