Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SABRİ ŞENEL SİYASETİN KİTABINI YAZDI..

MHP tabanı ve Ülkücü hareketin

MHP tabanı ve Ülkücü hareketin Haziran 2015 seçimlerinde milletvekili adayı olmasını istediği deneyimli siyasetçi Sabri Şenel, kaleme aldığı‘Şafak Mutlaka Sökecek’ isimli kitabıyla siyasi ahlak, adab ve erkan gibi hassas konuları gündeme taşıyor.

sabrsnl2Haziran 2015 seçimlerine doğru siyaset arenası hareketleniyor. Bu noktada kamuoyunun milletvekili adayı olmasını istediği ve beklediği isimler de bir bir ön plana çıkıyor. Bugüne kadar belediye başkan adaylığı, milletvekili adaylığı, partisinin il ve ilçe yöneticiliği gibi pek çok önemli görevi üstelenen MHP’li Sabri Şenel, tabanın ve kamuoyunun istediği isimlerin başında geliyor. İstanbul 1. bölgede MHP tabanı ve ülkücü hareketin önde gelen isimlerinden olan Sabri Şenel, şu günlerde piyasaya çıkan ‘Şafak Mutlaka Sökecek’ isimli kitabı ile de gündem yaratacağa benziyor.

sabrsnl4“HAZİRAN 2015 SEÇİMLERİ İKİNCİ BİR KURTULUŞ MÜCADELESİ OLACAK”

Siyasetin kitabını yazan adam Sabri Şenel, ‘Şafak Mutlaka Sökecek’ adlı kitabında; siyasi ahlak, adap ve erkan kuralları ile ahlaki değerlere vurgu yapıyor. MHP’nin İstanbul’da bir Sabri Şenel gerçeği olduğu yönünde kamuoyunda oluşan izlenimler hakkında söyleşi yaptığımız Şenel, Haziran 2015 seçimlerinin önemine vurgu yaparak; “Bana göre bu seçimler ikinci bir kurtuluş mücadelesi olacaktır” dedi. Partisi adına son derece umutlu olduğunu da ifade eden Şenel; özellikle sosyal medyada oluşan sessiz çoğunluğun sesinin MHP olduğuna işaret etti.

“ETNİK DEĞERLERİ HİÇ BİR ZAMAN İSTİSMAR ETMEDİK”

Demokrasi çarklarının işlemesinde iktidarlar kadar ana muhalefet ve muhalefet partilerinin de önemli olduğuna dikkat çeken Sabri Şenel, “Muhalefetin sesini kısmaya yönelik antidemokratik uygulamalar eninde sonunda halktan cevabını alacaktır” şeklinde konuştu. Her zaman doğrudan, haklıdan ve haktan yana olduklarını söyleyen Şenel, “MHP’nin siyaset anlayışı yapıcı, olumlu ve ılımlıdır. Mezhepçilik ya da kürtçülük istismarı değil, toplumun her kesimini kardeş gören bir anlayışı benimsiyoruz. Doğruları alkışlayıp, yanlışların karşısında durmaya devam edeceğiz” dedi.

“HAKSIZ VE EŞİTLİKTEN UZAK YARIŞ İMKANLARI VAR”

Şafak Mutlaka Sökecek’ adlı kitabındaki makalelerinde de dile getirdiği gibi hiçbir zaman siyasi rantlardan ve imkanlardan beslenmediklerini ve geçinmediklerini ifade eden Sabri Şenel, “Yine bir seçim dönemine giriyoruz ve her zamanki gibi ortada haksız ve adaletsiz bir yarış ortamı var. Eşit imkanlar ne yazık ki yine yok. Gerginlikten beslenip, nemalanan siyaset anlayışı bize ters gelir” dedi.

“TEK ÇIKIŞ YOLU MHP’DİR”

Küresel güçlerin oyununa gelen bir ülke olduğumuzu iddia eden Şenel, “Bu gidişatın tek çıkış yolu var o da mensubu olmaktan onur duyduğum MHP ve ülkücü hareket. Binlerce yıllık Türk tarihinde; Sultan Alparslan’lardan Çanakkale destanına, Kurtuluş mücadelesinden 12 Eylül’de zindanlarda işkence gören ülkü şehitlerimize kadar onurlu bir geçmişe sahip olan bu hareket, içerisinde bulunduğumuz durumun çıkış yoludur” dedi.

“TEK DİL, TEK BAYRAK VE TEK VATAN GERİSİ TEFERRUATTIR”

Barış sürecinin halkı kandırmaktan başka bir şey olmadığını da ifade eden Şenel; “Etnik kimliklere saygılı, farklılıkları zenginlik gören, tek dil, tek bayrak ve tek vatan. Gerisi teferruattır. Türkçe elden giderse Türkiye gider. Anadolu’dan kalkıp büyük şehirlere gelerek inşaatlarda ve ortak evlerde kalan Hakkarili Ahmet ile İzmirli Mehmet nasıl anlaşabiliyorlar ise bu ülke yedi bölgede o şekilde anlaşıp, kardeşçe yaşamaktadır. Bunun aksini iddia edenler ihanet içerisindedirler. Haziran seçimleri insanımızın teröre karşı ortak dili olacaktır ve bu topraklarda ebediyete kadar kan dökülmesini isteyenler hak ettikleri cevabı alacaklardır” dedi.

Reklamı Geç