Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“SADECE 15 GÜNLÜK DEĞİL ÖMÜR BOYU TAPUNUZ OLSUN”

Yalova Armutlu’daki satılık yazlık daire projesinin

Yalova Armutlu’daki satılık yazlık daire projesinin herkes tarafından beğenildiğini açıklayan Erdem İnşaat Yönetim Kurulu başkanı Sedat Erdem; “15 günlük değil ömür boyu tapunuz olsun” dedi.

erdem insaat armutlu 236İstanbul Anadolu yakasında özellikle Çekmeköy ve civarında gerçekleştirdiği önemli projelerle kentsel dönüşüme büyük katkılar sunan Erdem İnşaat, Yalova Armutlu’da da farklı bir konsepti hayata geçiriyor. “Hayata farklı bakmaya, ayrıcalıklarla mutlu olmaya, yatırım yaparken kazanmaya,yüksek yaşam kalitesine, muhteşem doğaya, sağlıklı yaşama, yeni evinize, kısacası Erdem İnşaat Yalova Armutlu Şimşek Evleri’ne davet ediyoruz! diyen Sedat Erdem; “Önemli olan yazlık almak değil yaşanılabilir bir mekan sahibi olmak” şeklinde gazetemize açıklamalarda bulundu.

erdem insaat armutlu 6Erdem İnşaat Yalova Armutlu Şimşek Evleri Projesi, dört dörtlük bir yaşam standartı için kaliteli malzeme ve konfora adanmış bir mimariye sahip. Türkiye’nin ve Yalova’nın değişmeye başlayan yeni yüzünü temsili olan Şimşek Evleri’de yaşamak bir ayrıcalık. Tüm Yalova’ya komşu olacağınız, dilediğiniz her yere kolaylıkla ulaşıp, trafik çilesi çekmeden, Yalova Armutlu’nun bütün güzelliklerinin tadına varabileceğiniz ve aynı zamanda ferah, huzurlu ve modern bir yaşam alanının keyfini Erdem İnşaat Yalova Armutlu Şimşek Evleri’nde yaşayacaksınız.  Armutlu’da kaliteli satılık daire arayanların doğru adresi olan Erdem İnşaat Yalova Armutlu Şimşek Evleri fırsat ve avantajlarından yararlanmak için Erdem İnşaat’a ulaşmanız yeterli.

erdem insaat armutlu 5Yalova Armutlu’da 15 günlük değil ömür boyu tapunuz olsun diyen Sedat Erdem; “Çekmeköy’de bulunan satış ofisimize bir kahve içmeye bekliyoruz” ifadelerinde bulundu. Erdem; “20 daireden oluşan projemizde 2+1 daireler bulunmakta. Binamızın etrafında su şelalesi, sosyal tesisimizde Fitness, Mescit, Konferans Salonu ve Masaj Havuzu bulunmakta. Her bütçeye uygun fiyat avantajı olan dairelerimiz bulunmakta. Bize www.erdeminsaatarmutlu.com internet sitemizden de ulaşabilirsiniz” dedi.

erdem insaat armutlu 4

erdem insaat armutlu 2

erdem insaat armutlu 3

Reklamı Geç