Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SADECE İSTANBUL’A DEĞİL TÜM TÜRKİYE’YE HİZMET VERECEK..

Başta mobilya ve dekorasyon

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere ev ve ofislerin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayacak olan Home City Pendik AVM 2018 ilk çeyrekte kapılarını açacak. Türkiye’nin alanında uzmanlaşmış ilk AVM’si olma özelliğini taşıyan Home City Pendik, Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri ve Sabiha Gökçen Havalimanı karşısında yer alıyor. Günün her saatinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na ücretsiz shuttle imkanının sunulacağı AVM’de, Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçiler ağırlanabilecek. Yeni ev kuracaklar ve hem ev hem de ofisini yenileyecekler için vazgeçilmez bir adres olmaya aday Home City Pendik AVM’de, Türkiye’nin önde gelen mobilya ve dekorasyon markaları yer alacak. AVM, uçak saatini beklerken keyifli zaman geçirmek isteyenler için de tek adres olmaya aday.

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere ev ve ofislerin ihtiyacı olan her şeyi tek çatı altında toplayacak olan Home City Pendik AVM; Türkiye’nin alanında uzmanlaşmış ilk AVM’si olarak hizmete girmeye hazırlanıyor. Mobilya, aksesuar, dekorasyon, beyaz eşya, ev tekstili, aydınlatma, yer döşeme, perde, halı ve züccaciye gibi bir evin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler, Home City Pendik AVM’de bir arada olacak. AVM’de Türkiye’nin önde gelen markalarından farklı alternatifler sunulacak.

120 Marka Yer Alacak

Evlenecek ve evini yenileyecekler için ev yaşamına dair tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında bulma imkânının sunulacağı Home City Pendik AVM JLL’nin yönetiminde, 2018 ilk çeyrekte kapılarını açacak. Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri ve Sabiha Gökçen Havalimanı karşısında bulunan Home City Pendik AVM’den, İstanbul’un Anadolu yakasındaki tüm lokasyonlarına ve Kocaeli’ye çok kısa sürede ulaşılabilecek. 50 bin metrekare net alana sahip olan projede, yaklaşık 120 marka yer alacak. Çocuk oyun alanı, yeme içme alanları ve kafeleriyle de Home City AVM, alışverişin çok keyifle yapılabileceği bir mekan olacak.

Reklamı Geç