Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ ÇÜNKÜ BAŞKA ŞİLE YOK” MESAJI..

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren Şile ve Ağva Civar Köyleri Derneği ŞADER, gerçekleştirdiği olağan genel kurulda eski dönem başkanlarından Süleyman Hilmi Eren ve yönetimini yeniden işbaşına getirdi. Şileli hemşerilerin özeleştiri de yaptığı genel kurula teşekkür eden Başkan Eren, “Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmekten başka çaremiz yok çünkü başka Şile yok” dedi.

Kısa adı ŞADER olan Ümraniye Şile ve Ağva Civar Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği, gerçekleştirdiği genel kurulda eski başkanlardan Süleyman Hilmi Eren ve yönetimine yeniden görev verdi. Şile Belediye Başkan Adayı olduktan sonra görevi bırakan Rahmi Çakar’ın yerine tek liste halinde oy birliği ile seçilen Süleyman Hilmi Eren, tam destek aldığı hemşerilerine yaptığı teşekkür konuşmasında; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberliğimize daha çok sahip çıkmak zorundayız. Çünkü başka bir Şile yok ve Şilemizin değerleri her geçen gün yok ediliyor” dedi.

“Destek sizden, canla, başla çalışmak bizden” diyen Eren; “Beni iyi tanıyorsunuz. Çocukluğumuz, gençliğimiz bu dernekte geçti. 2000’li yıllarda başkanlık da yaptık sonrasında yöneticilik de… Siz hemşerilerimizin her işine kendi işimiz gibi koştuk, hep çözümler ürettik. Bürokraside, eğitimde, sağlıkta velhasıl hayatın her alanında siz hemşerilerimiz için elimizden geleni yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Sizden tek bir ricam var, birlik ve beraberliğimize sahip çıkıp gücümüze güç katalım. Bizler siyaseti değil, Şile siyaseti bizi konuşsun ve de takip etsin. Şilemizin sorunlarına çözüm için hep birlikte dayanışma içinde olup mücadele verelim” şeklinde konuştu.

Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi Başkanı Ali Turan’ın divan başkanlığı yaptığı genel kurula önceki başkan Rahmi Çakar, Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız, Dudullu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Sami Yirmibeş, CHP Şile İlçe Başkanı İbrahim Çelik, CHP Ümraniye Meclis Üyesi Sacit Terzi, MHP Şile İlçe Başkanı Mustafa Bıçak, Şileli muhtarlar, işadamları ve çok sayıda hemşeri katıldı. Dernek faaliyetlerinin oybirliği ile onandığı kongrede özeleştiri yapan hemşeriler, Şile dışında 150 bin civarında nüfus potansiyeline sahip olmalarına rağmen bölge siyasetinde etkin olamadıklarını sorguladılar. Kongre sonunda ise birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Reklamı Geç