Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAĞLIKÇILARDAN EYÜBOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ..

Ümraniye Eğitim ve Araştırma

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yapmış olduğu katkılardan dolayı, Ümraniye Hastaneleri ve Sağlık Çalışanları ve Hastaları Yardım Derneği tarafından Sacit Eyüboğlu’na teşekkür plaketi verildi. Anlamlı plaket 2. Bölge Kamu Hastaneleri Başkanı Kamil Özdil tarafından takdim edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir ve Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Sacit Eyüboğlu, Ümraniye Hastaneleri ve Sağlık Çalışanları ve Hastaları Yardım Derneği’nin daveti üzerine İftar programına katılım sağladı. Programda Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yapmış olduğu katkılardan dolayı dernek başkanı ve yönetiminin Eyüboğlu, için hazırladıkları teşekkür plaketi  2. Bölge Kamu Hastaneleri Başkanı Kamil Özdil tarafından takdim edildi.

Tüm sağlık camiasına anlamlı plaket için teşekkür eden Sacit Eyüboğlu, “Dernek Başkanı Serpil Sarı ve Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği (ESSİAD) Başkanı sayın Necmettin Sarı’ya, tüm doktorlarımıza ve sağlıkçılarımıza, hastane çalışanlarımıza misafirperverlikleri için yürekten teşekkür ederim. Dün olduğu gibi Bugün de, yarın da tüm sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç