Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAHAYA İNEN ÇEKMÜDER, ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI..

Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak

Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak yeni başkan Yücel Evsen ve yönetimiyle yola devam etme kararı alan Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği, protokol ziyaretleri ile sahaya indi.

çekmider ziyaret 4Kısa adı ÇEKMÜDER olan Yücel Evsen başkanlığındaki Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği çalışmalarına çok hızlı başladı. Kongre yapılmasının hemen ardından ilk olarak yönetim tanışma toplantısını gerçekleştiren Başkan Evsen, son yapılan toplantıda ise yönetim görevlendirmeleri tamamladı ve ilk ziyareti Çekmeköy Kaymakamlığı’na yaptı.

çekmider ziyaret 3Başkan Yücel Evsen ve Yönetim Kurulunun katıldığı ziyarette Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız yapımı kısa zaman sonra başlayacak olan Hükümet Binası ve yine yakın zamanda taksimpark.com hizmete girecek Devlet Hastanesi hakkında bilgiler verdi. ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, kongrelerine katılan Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız’a teşekkür ederken dernek çalışmaları ve projeleri hakkında kısa bilgiler verdi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

çekmider ziyaret 5

çekmider ziyaret 2

çekmider ziyaret 1

Reklamı Geç